سرهنگ حجتالله بهامین یکشنبه ۲۵ مرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت کابل و ترانسهای برق در حوزه استحفاظی شهرستان اردستان، موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات میدانی و پلیسی و همچنین رصدهای اطلاعاتی، چهار سارق را شناسایی کردند و پس از هماهنگی با مقام قضایی، طی عملیاتی ضربتی متهمان را در خارج از شهرستان دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان اردستان بیان کرد: متهمان پس از انتقال به مقر انتظامی و انجام تحقیقات، به پنج فقره سرقت کابل و ترانس برق اعتراف کردند که ارزش تقریبی اموال مسروقه توسط کارشناسان ۲۵ میلیارد ریال برآورد شده است.
بهامین در پایان با اشاره به معرفی متهمان به مرجع قضایی، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک و مجرمانه، مراتب را از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام

