سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۹:۰۹
منبع: نمایندگی آذربایجان غربی
ذاکر: ایجاد مناطق آزاد و اقتصادی راهکار جبران عقب‌ماندگی‌های آذربایجان‌غربی است

ذاکر: ایجاد مناطق آزاد و اقتصادی راهکار جبران عقب‌ماندگی‌های آذربایجان‌غربی است

آذربایجان غربی (ایسنا) - نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت جبران عقب‌ماندگی‌های آذربایجان‌غربی گفت: برای ایجاد تحول در استان به منابع مالی، نگاه زیرساختی و استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی نیاز داریم و یکی از راهکارهای اساسی، ایجاد و توسعه مناطق آزاد تجاری و اقتصادی است.

حجت الاسلام سید سلمان ذاکر سه شنبه ۲۷ مرداد در جلسه شورای اداری استان که درتالار وحدت ارومیه برگزار شد با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم آذربایجان‌غربی اظهار کرد: برای جبران عقب‌ماندگی‌های استان نیازمند هزینه و سرمایه‌گذاری هستیم، چرا که سرانه درآمدی استان پایین است و معیشت مردم با دشواری همراه است.

وی افزود: بیکاری، مشکلات اقتصادی و تورم پاسخگوی نیازهای مردم نیست و باید برای این مسائل چاره‌اندیشی جدی صورت گیرد. توجه به زیرساخت‌ها و داشتن تفکر زیرساختی می‌تواند زمینه تحول در استان را فراهم کند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های موجود استان گفت: در کنار هزینه‌کرد منابع، باید با تفکر خلاقانه، تعامل و همکاری میان نهادها به دنبال حل مشکلات مردم بود و نمی‌توان صرفاً با روش‌های معمول به نتیجه رسید.

وی با بیان اینکه بودجه کشور با شرایط تورمی و مطالبات مردم همخوانی ندارد، تصریح کرد: بودجه نیازمند اصلاح است و این اصلاح باید با تغییر اولویت‌ها، توجه به جبران خسارات جنگ و رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم همراه باشد.

حجت الاسلام ذاکر گفت: آذربایجان‌غربی ظرفیت‌های زیادی دارد و باید از این ظرفیت‌ها برای توسعه اقتصادی استفاده کرد.

وی با انتقاد از تعیین تکلیف نشدن منطقه اقتصادی سرو به ارومیه اظهار کرد: حمایت از صنعت، معافیت‌ها و بخشودگی‌ها و همچنین صیانت گمرکی از جمله ظرفیت‌هایی است که در مناطق آزاد و اقتصادی وجود دارد و می‌تواند به رونق تولید و سرمایه‌گذاری کمک کند.

ذاکر با اشاره به ظرفیت‌های معدنی استان خاطرنشان کرد: معادن و ظرفیت‌هایی همچون معدن تیتانیوم قره‌آغاج باید مورد توجه قرار گرفته و از آنها برای ایجاد ارزش افزوده، اشتغال و توسعه اقتصادی آذربایجان‌غربی استفاده شود.

ذاکر: ایجاد مناطق آزاد و اقتصادی راهکار جبران عقب‌ماندگی‌های آذربایجان‌غربی است

۹۰ درصد پایگاه‌های بهداشت مهاباد فرسوده است

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی گفت: بیش از ۹۰ درصد پایگاه‌های بهداشت و مراکز سلامت شهرستان مهاباد فرسوده و نیازمند بازسازی است و رفع این مشکل باید در اولویت قرار گیرد.

سلام ستوده نیز در جلسه شورای اداری استان بااشاره به مشکلات شهرستان، نوسازی مدارس کانکسی و سنگی، توسعه و بهسازی راه‌های روستایی، تکمیل بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد، توسعه اینترنت روستاها و تأمین آب آشامیدنی روستاهای مهاباد از دیگر نیازهای اساسی شهرستان است.

وی همچنین احداث ۲۴ کیلومتر دیوار ساحلی برای روستاهای بالادست شهرستان، احداث زمین‌های ورزشی و کتابخانه را از دیگر مطالبات مردم مهاباد عنوان کرد.
ستوده با اشاره به وضعیت جاده برهان گفت: محور مهاباد ـ بوکان از محورهای پرتصادف شمال‌غرب کشور است و نیازمند توجه جدی برای ارتقای ایمنی و کاهش حوادث رانندگی است.

این نماینده خانه ملت با تأکید بر ظرفیت بالای گردشگری مهاباد افزود: مهاباد به عنوان یکی از شهرستان‌های گردشگرپذیر استان و نگین آذربایجان‌غربی، نیازمند توسعه زیرساخت‌های گردشگری است و باید از این ظرفیت برای رونق اقتصادی شهرستان استفاده شود. 

وی با اشاره به شرایط اقتصادی و معیشتی مردم اظهار کرد: با وجود اقدامات انجام‌شده در حوزه‌های تولید، گردشگری و اشتغال‌زایی، با توجه به ظرفیت‌های موجود استان و شهرستان، این اقدامات کافی نیست و کمبودهای جدی همچنان وجود دارد.

نماینده مردم مهاباد در مجلس با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق گفت: بدون برنامه‌ریزی نمی‌توان امور را پیش برد و تصمیم‌گیری‌های نادرست اقتصادی می‌تواند زمینه‌ساز افزایش تورم و گرانی شود؛ بنابراین برنامه‌ها باید متناسب با نیاز مردم و ظرفیت‌های منطقه تدوین و اجرا شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها