تیمهای ملوان بندرانزلی و ذوبآهن اصفهان در چارچوب هفته دوم لیگ برتر فوتبال، شامگاه چهارشنبه ۲۸ مرداد از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه مرحوم سیروس قایقران بندرانزلی به مصاف یکدیگر رفتند؛ دیداری که در نهایت با پیروزی دو بر یک ملوان به پایان رسید.
ملوان در این مسابقه با ترکیب امیررضا افسرده، ضرغام سعداوی، مهدی جعفری، قائم اسلامخواه، محمد پاپی، بهنام برزای، جعفر حسینپور، حسین صادقی، محمدرضا عباسی، فرزاد طیبیپور و علیرضا رمضانی وارد زمین شد.
ذوبآهن نیز با سعید کریمی، سیدمحمد حسینی، علی شجاعی، علی آزادمنش، رحمان جعفری، جلالالدین علیمحمدی، داوود نوشیصوفیانی، امیرحسین رنگرز جدی، نیما انتظاری، بهنام تیموریان و محمود قایدرحمتی به میدان رفت.
هواداران ملوان استقبال خوبی از نخستین میزبانی تیمشان در فصل جدید داشتند و سکوهای ورزشگاه سیروس قایقران با حضور پرشور بانوان و آقایان تکمیل شده بود. با این حال، با گذشت حدود ۴۰ دقیقه از آغاز مسابقه، همچنان تعداد زیادی از هواداران پشت درهای ورزشگاه باقی مانده بودند و تجمع قابل توجهی در بیرون ورزشگاه دیده میشد.
در دقیقه ششم مسابقه، برخورد دروازهبان ذوبآهن با یکی از بازیکنان ملوان باعث توقف کوتاه بازی شد، اما هر دو بازیکن پس از دقایقی به شرایط عادی بازگشتند و مسابقه ادامه پیدا کرد.
یکی از نکات قابل توجه این دیدار، پیراهن ساده ملوان بود، نام بازیکنان در پشت لباسها درج نشده بود و همچنین اسپانسری نیز روی قسمت جلویی پیراهن این تیم دیده نمیشد. ذوبآهن که در نیمه نخست چند موقعیت روی دروازه ملوان ایجاد کرده بود، در دقیقه ۳۶ توسط بهنام تیموریان به گل رسید تا با برتری یک بر صفر به بازی ادامه دهد.
در نیمه دوم، ملوان برای جبران نتیجه فشار بیشتری روی دروازه حریف وارد کرد و در دقیقه ۶۷ نیز موفق شد گل تساوی را به ثمر برساند، اما داور مسابقه این گل را مردود اعلام کرد. این تصمیم با اعتراض هواداران ملوان همراه شد و برخی از تماشاگران علیه داور شعار دادند.
حملات ملوان ادامه پیدا کرد و این تیم سرانجام در دقیقه ۷۲ توسط رضا مرزبان، بازیکن تعویضی مازیار زارع، به گل تساوی دست یافت. در ادامه مسابقه، برخوردها و درگیریهایی میان بازیکنان دو تیم شکل گرفت و داور تلاش میکرد بدون استفاده از کارت، شرایط بازی را مدیریت کند، اما در دقیقه ۷۶ امیررضا افسرده، با دریافت دومین کارت زرد خود از زمین اخراج شد تا میزبان دقایق پایانی را ۱۰ نفره دنبال کند.
اعتراض هواداران ملوان به وقتکشی بازیکنان ذوبآهن در دقایق پایانی شدت گرفت و برخی تماشاگران اشیایی را که در اختیار داشتند به داخل زمین پرتاب کردند. با وجود ۱۰ نفره شدن ملوان، این تیم دست از حمله نکشید و در دقایق پایانی وقت قانونی مسابقه، رضا مرزبان بار دیگر دروازه ذوبآهن را باز کرد تا گل دوم و پیروزیبخش ملوان را به ثمر برساند.
در نهایت این دیدار پرحاشیه و جذاب با نتیجه دو بر یک به سود ملوان بندرانزلی به پایان رسید تا شاگردان مازیار زارع در نخستین میزبانی خود در فصل جدید، سه امتیاز ارزشمند این مسابقه را کسب کنند.
انتهای پیام
