پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۲۵
نماینده شرق هرمزگان: مشکلات کشاورزان باید به نتیجه عملی منجر شود

نماینده شرق هرمزگان: مشکلات کشاورزان باید به نتیجه عملی منجر شود

هرمزگان (ایسنا) - نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، ثبت دقیق مصوبات سفر وزیر جهاد کشاورزی به استان و تعیین مسئول مشخص برای پیگیری هر یک از مطالبات کشاورزان و بهره برداران را خواستار شد و تأکید کرد: طرح مشکلات در جلسات اداری کافی نیست؛ باید به گونهای پیگیری شود که به نتیجه عملی منجر گردد.

سید عبدالکریم هاشمی نخل‌ابراهیمی روز پنجشنبه ۲۹ مرداد، در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان که با حضور غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، ضمن خیرمقدم به وزیر و هیئت همراه، بر ضرورت گذر از بیان مشکلات و ورود به فاز عملیاتی تأکید کرد.

وی با اشاره به گستردگی مسائل فعالان بخش کشاورزی هرمزگان اظهار کرد: مشکلات این حوزه آن‌قدر وسیع و متنوع است که صرفاً طرح آن‌ها در جلسات اداری کافی نیست؛ بلکه باید به‌گونه‌ای پیگیری شود که به نتیجه عملی منجر گردد.

ضرورت شفافیت در مصوبات و راستی‌آزمایی عملکردها

نماینده شرق هرمزگان تصریح کرد: انتظار کشاورزان هرمزگانی از این سفر، دستیابی به خروجی‌های ملموس است. از وزیر جهاد کشاورزی درخواست دارم مطالب مطرح‌شده به‌صورت مشخص یادداشت و پیگیری شود تا پس از گذشت مدتی، نتایج اقدامات انجام‌شده قابل ارزیابی و راستی‌آزمایی باشد. ثبت دقیق مصوبات و تعیین مسئول برای هر مورد، زمینه را برای ارزیابی شفاف عملکرد دستگاه‌های اجرایی فراهم کرده و از بروز وعده‌های بدون پشتوانه جلوگیری می‌کند.

بحران زیرساختی در حوزه صیادی و کشاورزی

هاشمی نخل‌ابراهیمی با تأکید بر کمبودهای جدی در زیرساخت‌های کشاورزی و آبزی‌پروری افزود: جاده‌های بین مزارع، برق‌رسانی، تأمین آب و احداث کانال‌های آبرسانی برای واحدهای پرورش میگو نیازمند نگاه ویژه و تخصیص اعتبار است.

وی در خصوص حوزه صیادی نیز بیان کرد: در جریان بحران‌های اخیر بیش از گذشته به کمبود زیرساخت‌ها پی بردیم. احداث و تکمیل بنادر صیادی، ایجاد سایبان برای صیادان، راه‌اندازی بنادر سیار و تسهیل صدور مجوز توزیع سوخت در محل پارکینگ شناورها، از مطالبات فوری جامعه صیادی است.

حمایت از واحدهای تولیدی در برابر آسیب‌های اقتصادی

نماینده شرق هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت حمایت از واحدهای تولیدی نظیر گلخانه‌ها، مرغداری‌ها و دامداری‌ها تأکید کرد و گفت: برای طرح‌های نیمه‌تمام، تمدید و تقسیط بدهی‌ها و مهلت بازپرداخت تسهیلات باید در اولویت قرار گیرد. وی تصریح کرد: واحدهای تولیدی که در شرایط سخت اقتصادی پابرجا مانده‌اند، سرمایه‌های ملی استان هستند و نباید اجازه داد به دلیل فشار بدهی‌ها، چرخ تولید آن‌ها متوقف شود.

تعیین تکلیف شناورهای غرق‌شده و چالش‌های تولید

هاشمی نخل‌ابراهیمی در خصوص وضعیت بندر جاسک نیز اظهار کرد: حجم شناورهای غرق‌شده در این منطقه چالشی جدی برای اقتصاد محلی است و صاحبان این شناورها به‌تنهایی قادر به تأمین هزینه‌های سنگین بیرون کشیدن آن‌ها نیستند؛ لذا دولت باید برای رفع این معضل حمایت‌های لازم را به عمل آورد.

وی همچنین با اشاره به مشکلات واحدهای تولید پودر ماهی، خواستار رفع موانع واگذاری زمین به سرمایه‌گذارانی شد که مجوزهای قانونی را دریافت کرده‌اند. نماینده شرق هرمزگان تأکید کرد: توسعه صنایع فرآوری آبزیان، کلید اصلی جلوگیری از هدررفت ظرفیت‌های شیلاتی و تقویت زنجیره ارزش در اقتصاد دریامحور است.

مطالبه رسیدگی به تلفات میگو و قبوض برق

نماینده مردم شرق هرمزگان در پایان با تأکید بر ضرورت رسیدگی فوری به تلفات گسترده در واحدهای پرورش میگو، خواستار بررسی تخصصی و تدوین راهکارهای پیشگیرانه شد.

وی همچنین نسبت به افزایش ناگهانی قبوض برق کشاورزان، به‌ویژه در شهرستان رودان، ابراز نگرانی کرد و خواستار بررسی دقیق محاسبات و تعرفه‌ها برای جلوگیری از وارد آمدن فشار مضاعف به بهره‌برداران این بخش شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها