دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۹:۰۰
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۴ هزار و ۶۵۸ پروژه بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان

بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۴ هزار و ۶۵۸ پروژه بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: تعداد ۴ هزار و ۶۵۸ پروژه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با اعتبار ۲ هزار و ۲۶۱ میلیارد تومان در هفته دولت افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.

امین عدیلی در گفت وگو با ایسنا، گفت: از مجموع این پروژه‌ها، ۵۰ طرح هادی روستایی با اعتباری بالغ بر ۲۶۷ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان به بهره‌برداری می‌رسد که مجموع عملیات اجرایی آن بیش از ۴۱۸ هزار مترمربع  اجرای زیرسازی و آسفالت است.

وی افزود: در بخش مسکن روستایی نیز ۳ هزار و ۱۰۹ واحد مسکونی با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۴۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان افتتاح خواهد شد تا گامی مؤثر در تأمین مسکن مناسب و ارتقای کیفیت زندگی روستاییان استان برداشته شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین در هفته دولت عملیات اجرایی یک هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی روستایی با اعتباری بالغ بر ۷۵۰ میلیارد تومان آغاز خواهد شد.

عدیلی با اشاره به آثار اجتماعی و اقتصادی این طرح‌ها گفت: در مجموع ۱۲ هزار و ۴۳۶ نفر از مزایای واحدهای مسکونی بهره‌مند می‌شوند و اجرای پروژه‌های مسکن روستایی زمینه اشتغال‌زایی برای ۷ هزار و ۴۶۱ نفر را نیز فراهم کرده است.

وی تأکید کرد: بهره برداری از این پروژه‌ها در راستای تحقق سند توسعه ، محرومیت‌زدایی، توسعه متوازن روستاها، بهسازی و ارتقای زیرساخت‌های روستایی و تأمین مسکن مناسب برای خانوارهای روستایی انجام می‌شود و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با جدیت، روند اجرای پروژه های جدید را نیز دنبال خواهد کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها