دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۹:۳۳
منبع: نمایندگی گلستان
تداوم هوای گرم در گلستان تا پایان هفته/ هوا از جمعه خنک می‌شود

مدیرکل هواشناسی استان اعلام کرد

تداوم هوای گرم در گلستان تا پایان هفته/ هوا از جمعه خنک می‌شود

گلستان (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی گلستان از تداوم هوای گرم در استان تا پایان هفته خبر داد و گفت: از روز پنجشنبه (۵ شهریور) ناپایداری‌های ضعیف جوی آغاز می‌شود و از روز جمعه(۶ شهریور) به‌تدریج شاهد کاهش دما و خنک‌تر شدن هوا خواهیم بود.

امان‌محمد کمالی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از روز گذشته روند افزایش دما در استان آغاز شده و امروز نیز دما تقریباً مشابه روز گذشته خواهد بود و تا روز چهارشنبه ۴ شهریور ماه تداوم هوای گرم در گلستان پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: از روز پنجشنبه پنجم شیریور استان به‌تدریج تحت تأثیر ناپایداری‌های ضعیف جوی قرار می‌گیرد و در مناطق کوهستانی احتمال بارش‌های پراکنده وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی گلستان ادامه داد: این شرایط ناپایدار تا اواسط هفته آینده تداوم خواهد داشت و انتظار می‌رود از اوایل هفته آینده شرایط بارشی در استان تقویت شود و بارش‌ها علاوه بر ارتفاعات، به برخی مناطق شهری نیز برسد.

کمالی با اشاره به روند دمایی استان گفت: اگرچه تا روز پنجشنبه هوای گرم در گلستان ماندگار است، اما از روز جمعه به‌تدریج دما کاهش می‌یابد و در هفته آینده هوای خنک‌تری را در استان تجربه خواهیم کرد.

وی در پایان بر ضرورت مدیریت مصرف تأکید کرد و گفت: با توجه به شرایط دمایی، مصرف بهینه و درست انرژی از الزاماتی است که باید مورد توجه مردم قرار گیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها