دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۹
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
بهره‌برداری از پروژه‌های ۱۲ هزار میلیارد ریالی در شهر جدید سهند همزمان با هفته دولت

بهره‌برداری از پروژه‌های ۱۲ هزار میلیارد ریالی در شهر جدید سهند همزمان با هفته دولت

آذربایجان شرقی (ایسنا) - مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند از بهره‌برداری بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال پروژه در حوزه‌های مسکن، آموزش و مسکن استیجاری همزمان با هفته دولت خبر داد.

فرهاد سعیدی با تشریح پروژه‌های آماده بهره‌برداری، اظهار کرد: این طرح‌ها در راستای خدمت‌رسانی به مردم و توسعه زیرساخت‌های شهر جدید سهند اجرا شده و در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسند.

وی افزود: پروژه‌های قابل افتتاح شامل ۴۶۸ واحد نهضت ملی مسکن در متراژهای مختلف و دو باب مدرسه ۱۲ کلاسه مدرن است که در چارچوب نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی احداث شده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه خدمت‌رسانی به مردم محدود به برگزاری مراسم افتتاح پروژه‌ها نیست، گفت: برای بهره‌برداری از پروژه‌ها منتظر برگزاری آیین افتتاح نمی‌مانیم و هر طرحی پس از تکمیل، در اختیار مردم قرار می‌گیرد؛ با این حال، همزمان با هفته دولت، آیین افتتاح این پروژه‌ها نیز برگزار خواهد شد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند ادامه داد: پروژه‌های شهر جدید سهند به‌صورت مستمر و دقیق رصد و پایش می‌شوند و تلاش بر این است که طرح‌ها بدون نقص، همراه با نصب و برقراری کامل انشعابات و تأمین ملزومات مورد نیاز، به مرحله بهره‌برداری برسند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت عمران شهر جدید سهند در روز یکشنبه دوم شهریور، وی با بیان اینکه هدف اصلی اجرای این پروژه‌ها، اثرگذاری مستقیم آنها بر زندگی مردم است، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم مردم نتیجه اجرای پروژه‌ها را در زندگی خود لمس کنند و طرح‌های اجراشده در شهر جدید سهند، نمادی از خدمت ماندگار و امیدآفرینی برای مردم در دولت وفاق ملی باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها