سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۷:۵۴
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
ضرورت تسهیل رفع موانع بانکی در تکمیل پروژه‌های مسکن

مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان تاکید کرد:

ضرورت تسهیل رفع موانع بانکی در تکمیل پروژه‌های مسکن

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان بر ضرورت رفع موانع بانکی و تسریع در تکمیل پروژه‌های مسکن تأکید کرد.

امین عدیلی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای ۳ هزار و ۱۷۴ واحد مسکن بنیادساخت در شهرهای استان گفت: از این تعداد، ۲ هزار و ۴۹۵ واحد با عاملیت بانک مسکن در حال اجراست و تاکنون بخش قابل توجهی از تسهیلات و آورده متقاضیان تأمین شده است.

عدیلی پروژه ۷۲۳ واحدی زاهدان را یکی از مهم‌ترین پروژه‌های استان عنوان کرد و افزود: بنیاد مسکن برای حمایت از متقاضیانی که توان تأمین آورده نداشتند، با اخذ مجوز از مرکز، برای هر متقاضی تا ۲۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض در نظر گرفت که مجموع این حمایت‌ها به حدود ۱۴۰ میلیارد تومان می‌رسد.

وی همچنین تأکید کرد: نهضت ملی مسکن، طرحی مردمی و حمایتی است و باید شرایط اقتصادی مردم، به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار، در فرآیندهای بانکی مورد توجه قرار گیرد.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ابراز امیدواری کرد با همکاری و همراهی بیشتر بانک مسکن، موانع موجود برطرف و مسیر خانه‌دار شدن مردم سیستان و بلوچستان با سرعت بیشتری دنبال شود.

عدیلی همچنین گفت: از مجموع پروژه‌های هفته دولت، ۵۰ طرح هادی روستایی با اعتباری بالغ بر ۲۶۷ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان به بهره‌برداری می‌رسد که مجموع عملیات اجرایی آن بیش از ۴۱۸ هزار مترمربع  اجرای زیرسازی و آسفالت است.

وی افزود: در بخش مسکن روستایی نیز ۳ هزار و ۱۰۹ واحد مسکونی با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۴۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان افتتاح خواهد شد تا گامی مؤثر در تأمین مسکن مناسب و ارتقای کیفیت زندگی روستاییان استان برداشته شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین در هفته دولت عملیات اجرایی یک هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی روستایی با اعتباری بالغ بر ۷۵۰ میلیارد تومان آغاز خواهد شد.

عدیلی با اشاره به آثار اجتماعی و اقتصادی این طرح‌ها گفت: در مجموع ۱۲ هزار و ۴۳۶ نفر از مزایای واحدهای مسکونی بهره‌مند می‌شوند و اجرای پروژه‌های مسکن روستایی زمینه اشتغال‌زایی برای ۷ هزار و ۴۶۱ نفر را نیز فراهم کرده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها