چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۸:۵۲
منبع: نمایندگی اصفهان
 شنیدن صدای دانشجویان راه عبور از شکاف‌های اجتماعی است

عضو تیم ققنوس ‌دانشگاه علوم‌پزشکی تهران:

شنیدن صدای دانشجویان راه عبور از شکاف‌های اجتماعی است

اصفهان (ایسنا) - عضو تیم ققنوس از دانشگاه علوم‌پزشکی تهران گفت: عبور از شکاف‌های اجتماعی و حرکت به سوی آینده‌ای روشن‌تر، نیازمند شنیدن صدای دانشجویان و شکل‌گیری گفت‌وگویی واقعی میان آنان و مسئولان است.

محمدامین نجارزاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به اینکه هدف این مسابقات، تضارب آراء و ساختن آینده تعریف شده است، می‌توان مهم‌ترین دغدغه‌ دانشگاه را ایجاد فضای مثبت برای گفت‌وگو بین افراد بدون هرگونه سوءگیری و قضاوت کردن یکدیگر دانست و درواقع این فضاست که ما را به آینده جامعه امیدوارتر می‌کند.

وی افزود: اگر بخواهم ناظر به فضای دانشگاه سخن بگویم، باید این مسئله را از چند جهت مورد بررسی قرار دهم. نکته نخست، فضای مسئولان دانشگاه و سیاست‌هایی است که اتخاذ می‌شود که این مورد هم از دانشگاهی با دانشگاه دیگر تفاوت دارد. عامل دیگری که ما در حال حاضر می‌توانیم در آن ایفای نقش کنیم، مهیا کردن و شکل‌دادن فضاهایی برای گفت‌وگو میان قشر دانشجو است.

عضو تیم ققنوس از دانشگاه علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: شکاف‌های اجتماعی بعضاً منجر به سوگیری‌هایی می‌شود که شرایط گفت‌وگو را سخت‌تر می‌سازد، اما به هر حال برای حرکت به سمت آینده‌ای روشن‌تر لازم است این تعارض‌ها و شکاف‌ها را کنار بگذاریم و در نهایت با گفت‌وگو مشکلاتمان را حل کنیم.

نجارزاده تصریح کرد: از بابت تعداد و تنوع موضوعات کمبودی وجود ندارد که بتوان یک مورد را برای بررسی دقیق‌تر به‌راحتی انتخاب کرد. ما در این روزها به سمت تخصصی شدن، حتی فوق تخصصی شدن مسائل پیش رفته‌ایم. از آنجایی که در دو رشته علوم انسانی و علوم پزشکی تحصیل کرده‌ام، یکی از مسائل مهمی که برای من در جایگاه یک پزشک در این جامعه مطرح است، موضوعات مربوط به نظام سلامت است. همان‌طور که پیامبر اسلام(ص) به دو نعمت سلامت و امنیت پرداختند، باید به این دو مسئله به‌طور ویژه توجه شود، زیرا در امر سیاست‌گذاری و اجرا در حوزه سلامت هنوز خلأهای بسیاری برجسته‌اند.

وی در ادامه توصیه کرد: توصیه‌ام همان مواردی است که همه افراد دیگر نیز آن را مطرح می‌کنند؛ مراجعه به متخصصان و شکل‌گیری فضای گفت‌وگوی سالم. البته این باید فراتر از صرفاً درخواست نظر و رد آن از سوی مسئولان و اساتید باشد و آن‌ها باید واقعاً شنوای خوبی برای دانشجویان باشند.

این دانشجو اضافه کرد: در طول دو مرحله مسابقه اخیر و با توجه به سوابق پژوهشی که خود و سایر هم‌تیمی‌ها از آن بهره‌مند بودیم، می‌توان گفت درحقیقت مسئله‌ای نبود که از قبل حول آن مطالعه نداشته باشیم. از طریق دسترسی‌هایی که داشتیم درباره تمام ۲۲۰ گزاره با افراد متخصص مشورت و سخنانشان را اعمال کردیم. به‌قطع با تعیین شدن هر گزاره‌ای که انتخاب شد، با توجه به صحبت‌های پیشین اساتید به سخنوری پرداختیم.

نجارزاده در پایان از کادر اجرایی چهاردهمین مرحله کشوری مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران سپاسگزاری کرد و گفت: در این دو روز شاهد فعالیت و همکاری خستگی‌ناپذیر دبیر اجرایی این رویداد بودیم، به همین‌خاطر از ایشان به‌طور ‌ویژه کمال تشکر را دارم، چرا که باطن چنین رفتارهایی در شکل‌گیری فرهنگ گفت‌وگو مؤثر و محرک دانشجوست.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها