چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۹:۰۸
همسویی «شورای صلح» با روایت اشغالگران درباره بادبادک‌های غزه

همسویی «شورای صلح» با روایت اشغالگران درباره بادبادک‌های غزه

شورای صلح به رهبری آمریکا با پذیرش ادعای رژیم صهیونیستی درباره تهدیدآمیز بودن پرواز بادبادک‌ها در نوار غزه، از جنبش حماس خواست تا این فعالیت‌ها را متوقف کند؛ اقدامی که با واکنش تند رهبران حماس و تهدید به تشدید حملات نظامی صهیونیستی همراه شده است.

به گزارش ایسنا، این شورا که مسئولیت نظارت بر اجرای طرح صلح در نوار غزه را بر عهده دارد، روز سه‌شنبه از جنبش حماس خواست تا از پرواز دادن بادبادک در این منطقه خودداری کند. این هشدار در حالی مطرح می‌شود که رژیم صهیونیستی تهدید کرده است در صورت تداوم این فعالیت‌ها، حملات تلافی‌جویی را آغاز خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، یک مقام مسئول در این شورا که نامش فاش نشده، اعلام کرد: «تمام فعالیت‌های مسلحانه در غزه، از جمله پرواز دادن بادبادک‌ها، باید متوقف شود. ما این پیام را مستقیماً از طریق سازوکارهای موجود ابلاغ کرده‌ایم.»

این موضع‌گیری «شورای صلح» به ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، در راستای روایت افراطی رژیم صهیونیستی درباره موضوع بادبادک‌ها در غزه و همزمان با تهدیدهای تل‌آویو برای تشدید تنش‌ها صورت می‌گیرد. در واکنش به این اظهارات، «باسم نعیم»، از رهبران جنبش حماس، در کانال تلگرامی خود با ابراز شگفتی نوشت: «این چه بی‌شرمی است؟ آیا واقعاً تلاش برای راضی نگه داشتن جنایتکار جنگی، نتانیاهو، به جایی رسیده که فعالیت‌های معصومانه کودکان را فعالیت‌های مسلحانه توصیف کنند؟ آن هم در حالی که نتانیاهو با وجود توافق‌ها، روزانه به کشتار و ویرانی ادامه می‌دهد؟»

تهدیدهای نظامی اسرائیل

در پی سقوط تعدادی بادبادک در داخل سرزمین‌های اشغالی (خط ۱۹۴۸) طی دو روز گذشته، موج تهدیدهای بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر و یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، علیه نوار غزه به شدت افزایش یافته است. نتانیاهو و کاتس روز یکشنبه هشدار دادند که در صورت تداوم پرواز این بادبادک‌ها، اقدامات علیه مسئولان این کار و همچنین تخلیه ساکنان مناطق مورد نظر در غزه را آغاز خواهند کرد.

با این حال، طرف‌های فلسطینی هرگونه استفاده عمدی از بادبادک‌ها برای هدف قرار دادن شهرک‌نشینان غلاف یا مناطق اشغالی را تکذیب کرده‌اند. آن‌ها تأکید دارند که فصل تابستان زمان سنتی بازی کودکان با بادبادک است و این یک فعالیت تفریحی عادی محسوب می‌شود.

مهلت سه روزه و تقویت سامانه‌های پدافندی

به گزارش شبکه صهیونیستی «کان»، کابینه نتانیاهو از «شورای صلح» خواسته است تا جلوی پرواز بادبادک‌ها را بگیرد و برای جلوگیری از یک «تشدید تنش بزرگ» در غزه، مهلت سه روزه‌ای تعیین کرده است. یک مقام امنیتی به این شبکه گفته است: «اگر این وضعیت ادامه یابد، ارتش اسرائیل حملات خود در غزه را به طور قابل توجهی افزایش خواهد داد.»

همزمان، وبگاه عبری «واللا» گزارش داد که کابینه نتانیاهو بر اساس توصیه‌های ارتش، روز یکشنبه با استقرار سامانه‌های بسیار پیشرفته پدافند هوایی و ضد پهپاد در سه جبهه مختلف، از جمله مرزهای غزه و لبنان، موافقت کرده است. این سامانه‌ها برای حفاظت از پایگاه‌ها و سایت‌های نظامی و حساس طراحی شده‌اند.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان