شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | ۱۳:۴۶
هاآرتص: نتانیاهو برای فرار از زندان، به هر ترفندی متوسل می‌شود

هاآرتص: نتانیاهو برای فرار از زندان، به هر ترفندی متوسل می‌شود

یک تحلیلگر ارشد صهیونیست با اشاره به وحشت بنیامین نتانیاهو از محاکمه و زندان در صورت شکست در انتخابات، فاش کرد که او برای فرار از سلول زندان، به هر ابزار و ترفندی متوسل خواهد شد تا روند برگزاری انتخابات را تحت‌الشعاع قرار دهد.

به گزارش ایسنا، «آموس هرئیل» تحلیلگر امور نظامی در روزنامه عبری‌زبان «هاآرتص» با انتشار تحلیلی درباره بحران سیاسی پیرامون بنیامین نتانیاهو نوشت که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خسارت در انتخابات پیش‌رو را «فاجعه‌ای شخصی» برای خود می‌داند که عاقبت آن سقوط در ورطه زندان است.

به گفته این تحلیلگر، بر اساس ارزیابی کسانی که با نتانیاهو گفت‌وگو کرده‌اند، او عمیقاً مقتضی است که از دست دادن قدرت سیاسی به معنای محکومیت قطعی در دادگاه‌های کیفری و حبس او خواهد بود.

هرئیل با صراحت تأکید کرد: «استنباط روشنی که از رفتار و گفتار کنونی نتانیاهو به دست می‌آید این است که برای او، هدف تمامی ابزارها را توجیه می‌کند و او برای دور شدن از سلول زندان، از هیچ فریب، ترفند و دروغی روی‌گردان نخواهد بود.»

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان