چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۵۸
منبع: نمایندگی زنجان
۴۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی، اقتصادی و خدماتی در سلطانیه به بهره‌برداری می‌رسد
عکس تزئینی است

همزمان با هفته دولت:  

۴۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی، اقتصادی و خدماتی در سلطانیه به بهره‌برداری می‌رسد

زنجان (ایسنا) - فرماندار شهرستان سلطانیه با تشریح مهم‌ترین اقدامات عمرانی و توسعه‌ای این شهرستان در هفته دولت، از بهره‌برداری پروژه‌های عمرانی، اقتصادی و خدماتی با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان خبر داد و بر تسریع در اجرای طرح‌های زیربنایی و ارتقای رفاه مردم تأکید کرد.

ولی‌اله انصاری امروز (چهارشنبه، ۴ شهریور) در حاشیه افتتاح پروژه‌های دهه فجر سلطانیه با اشاره به پروژه‌های هفته دولت در این شهرستان، اظهار کرد: در این ایام، طرح‌های عمرانی، اقتصادی و خدماتی متعددی با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان در مناطق مختلف شهرستان به بهره‌برداری می‌رسد که گامی مؤثر در مسیر ارتقای سطح رفاه عمومی و رونق منطقه به شمار می‌رود.

انصاری درباره روند اجرای پل قره‌بلاغ و دغدغه‌های شهروندان نسبت به طولانی شدن روند تکمیل این پروژه، گفت: طولانی شدن اجرای این طرح به ضرورت انجام دقیق عملیات، رعایت اصول مهندسی و استانداردهای فنی بازمی‌گردد. اولویت اصلی در اجرای این پروژه، احداث زیرساختی مستحکم و ایمن است تا سازه‌ای استاندارد و پایدار در اختیار مردم قرار گیرد.

فرماندار سلطانیه همچنین با تأکید بر ظرفیت‌های کم‌نظیر گردشگری این شهرستان از آغاز قریب‌الوقوع پروژه ساماندهی محوطه میراث جهانی گنبد سلطانیه خبر داد.

وی واگذاری مجموعه گردشگری شاه‌بلاغی به سرمایه‌گذار بخش خصوصی را نمونه‌ای موفق از مشارکت بخش خصوصی در توسعه منطقه عنوان کرد و گفت: این اقدام به ساماندهی مناسب و احیای این مجموعه تفریحی و گردشگری منجر شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها