پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۴۱
تحولات کرانه باختری؛ از تشدید محاصره فلسطینی‌ها تا نصب دروازه نظامی

تحولات کرانه باختری؛ از تشدید محاصره فلسطینی‌ها تا نصب دروازه نظامی

منابع خبری از تداوم محاصره سه خانواده فلسطینی در روستای قصره در جنوب نابلس همزمان با تشدید حملات شهرک‌نشینان و نیروهای صهیونیست در کرانه باختری خبر دادند.

به گزارش ایسنا، ارتش رژیم صهیونیستی یک دروازه نظامی در تنها مسیر منتهی به سه منزل فلسطینی در منطقه «رأس العین» در شهرک «قصره» در جنوب نابلس نصب کرده است؛ منازلی که پیش از این نیز در محاصره نظامیان اشغالگر و شهرک‌نشینان صهیونیست قرار داشتند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «وفا»، این اقدام موجب قطع ارتباط این خانه‌ها با مناطق اطراف و تشدید محدودیت رفت ‌و آمد خانواده‌های ساکن شده است.

در همین راستا، «عبدالعظیم وادی» شهردار قصره اعلام کرد خانواده‌های محاصره ‌شده با کمبود دارو و مواد غذایی مواجه هستند و بسته بودن منطقه و محدودیت‌های اعمال‌ شده بر رفت ‌و آمد ساکنان همچنان ادامه دارد.

ارتش صهیونیستی شمار گردان‌های خود در کرانه باختری را به ۲۶ افزایش داد

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد ارتش این رژیم در حال تقویت نیروهای خود در کرانه باختری است و شمار گردان‌های مستقر در این منطقه را به ۲۶ گردان افزایش داده است.

تخریب منزل یک فلسطینی در جنوب الخلیل

نظامیان رژیم صهیونیستی عملیات تخریب یک منزل فلسطینی را در روستای «کرمه» در جنوب شهر دورا، واقع در جنوب الخلیل آغاز کردند.

مجروح شدن یک دختر ۱۳ ساله و یک زن فلسطینی در یورش صهیونیست‌ها به یطا

هلال احمر فلسطین اعلام کرد در جریان یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شهر «یطا» در جنوب الخلیل، یک دختر ۱۳ ساله و یک زن ۳۸ ساله با گلوله جنگی مجروح شدند.

مصادره اراضی فلسطینی در البیره برای گسترش حریم شهرک «بساگوت»

تشدید محاصره سه خانواده فلسطینی در قصره با نصب دروازه نظامی
مصادره اراضی فلسطینی



هیئت مقاومت در برابر دیوار حائل و شهرک‌سازی اعلام کرد مقامات رژیم صهیونیستی با صدور یک دستور نظامی، بیش از ۱۵ دونم از اراضی فلسطینیان در شهر «البیره» در مرکز کرانه باختری را مصادره کرده‌اند.

بر اساس اعلام این هیئت، رژیم صهیونیستی به موجب دستوری نظامی در مجموع ۱۵.۳۴۲ دونم از اراضی شهر البیره را تصرف کرده است. هدف از این اقدام، احداث آنچه مقامات اشغالگر «مسیر امنیتی» می‌نامند، به طول ۳ هزار و ۸۳۵ متر عنوان شده است؛ مسیری که قرار است پیرامون شهرک صهیونیست‌نشین «بساگوت» کشیده شود.

شهرک بساگوت بر اراضی منطقه «جبل الطویل» در شرق شهر البیره احداث شده است.

این دستور نظامی در ۱۸ ژوئن ۲۰۲۵ امضا شده و اعتبار آن تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۷ تعیین شده است.

بر اساس این دستور، مالکان فلسطینی اراضی تنها هفت روز برای ارائه اعتراض فرصت دارند؛ مهلتی که از زمان برگزاری بازدید میدانی تعیین‌ شده برای صاحبان اراضی آغاز می‌شود.

این اقدام در ادامه سیاست رژیم صهیونیستی برای مصادره اراضی فلسطینی، گسترش حریم امنیتی شهرک‌های صهیونیست‌نشین و تثبیت حضور شهرک‌نشینان در مناطق مختلف کرانه باختری صورت گرفته است.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان