جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۰:۰۰
منبع: نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد برای چهارمین بار میزبان کنگره ملی شعر «فصل به سر رسیدن»

کهگیلویه و بویراحمد برای چهارمین بار میزبان کنگره ملی شعر «فصل به سر رسیدن»

کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان برای چهارمین بار میزبانی کنگره ملی شعر «فصل به سر رسیدن» را بر عهده گرفته و با استقبال خوب شاعران کشور روبرو شده است.

حجت الاسلام سیدرضا افتخاری پنچشنبه ۵ شهریور در نشست خبری با خبرنگاران افزود: چهارمین دوره کنگره شعر «فصل به سر رسیدن» با توجه به شرایط جنگ تحمیلی و فضای کنونی کشور، به موضوع جایگاه شهدا اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: محورهای این کنگره شامل شهیدان، فرماندهان شهید، کودکان شهید، شهیدان دانشمند، شهدای اقشار مختلف مردم، شهیدان دفاع از وطن، اتحاد مقدس و دیگر موضوعات مرتبط با عزت و دفاع از کشور است.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: آثار ارسالی در سه بخش شعر فارسی، لری و قشقایی دریافت شده و  تاکنون دو هزار و ۴۴۶ اثر از ۹۷۱ شاعر به دبیرخانه کنگره رسیده است.

افتخاری اضافه کرد: بر اساس آمار اعلامی، دو هزار و ۲۷۹ اثر فارسی از ۹۰۸ شاعر، ۱۳۶ اثر لری از ۴۹ شاعر و ۳۱ اثر قشقایی از ۱۴ شاعر به دبیرخانه ارسال شده است.

وی یادآور شد: داوری آثار در چند مرحله انجام شده است. در بخش شعر فارسی، حدود پنج داور در مرحله نهایی و دو تا سه داور در مراحل پیشین حضور داشتند که در مجموع شمار داوران این بخش به هشت نفر رسید.

به گزارش ایسنا، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مهمانان ویژه کنگره گفت: طراوت‌پور، سیدجواد شرافت، احمد بابایی و محمد رسولی از شاعران مهمان این دوره از کنگره هستند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها