شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۹:۵۲
منبع: نمایندگی ایلام
نماینده ایلام در مجلس: مطالبه‌گری مردم در شرایط سخت کشور، نشانه امید آنان به آینده است

نماینده ایلام در مجلس: مطالبه‌گری مردم در شرایط سخت کشور، نشانه امید آنان به آینده است

ایلام (ایسنا) - نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه مردم در شرایط سخت امروز کشور همچنان مطالبات و خواسته‌های خود را مانند شرایط عادی از مسئولان مطالبه می‌کنند، نشانه امید آنان به ادامه زندگی، ساختن کشور، حل مشکلات و اعتماد به خادمان مردم است.

فریدون همتی امروز شنبه ۷ شهریور در جریان افتتاح طرح‌های هفته دولت در شهرستان سیروان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبریک هفته وحدت، میلاد با سعادت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام و هفته دولت، از تلاش‌های شبانه‌روزی مدیران و مسئولان کشور برای خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.

وی با اشاره به شرایط سخت کشور بیان کرد: با وجود جنگ و حوادث و اتفاقات مختلف و هزینه‌های بالایی که به کشور تحمیل شده، مردم همچنان مطالبات عمومی و فردی خود را مطرح می‌کنند و این موضوع بسیار امیدوارکننده است.

همتی افزود: این رفتار مردم نشان می‌دهد که جامعه امیدوارانه به ادامه زندگی، ساختن کشور و حل مسائل نگاه می‌کند و به مسئولان و خادمان خود اعتماد دارد و باید از این روحیه مردم تشکر و قدردانی کرد.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت منابع مالی کشور گفت: در دو سال گذشته در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس حضور داشته‌ام و در جریان اعداد و ارقام مالی کشور هستم، منابعی که در زمان تصویب بودجه پیش‌بینی می‌شود، ممکن است به دلایل مختلف در طول سال به طور کامل محقق نشود اما با وجود محدودیت‌ها باید برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود و حل مشکلات مردم تلاش کنیم.

وی با اشاره به مطالبات مطرح‌شده از سوی خانواده شهید و مردم منطقه گفت: موضوع روکش جاده بین روستاها با همکاری مسئولان مربوطه، فرماندار و سایر دستگاه‌ها پیگیری خواهد شد تا این مطالبه به نتیجه برسد.

همتی تأکید کرد: سیستم اداری باید در خدمت مردم باشد و هر میزان که امکان و منابع در اختیار داریم باید برای رفع مشکلات مردم استفاده کنیم و اجازه ندهیم مردم برای موضوعاتی که امکان حل آنها وجود دارد، معطل بمانند.

وی با بیان اینکه نیازها و مشکلات روستاها همچنان زیاد است، گفت: همه ما دوست داریم روستاها از طرح هادی، آسفالت، آب آشامیدنی، خانه بهداشت و دیگر زیرساخت‌های مورد نیاز برخوردار باشند، اما محدودیت منابع وجود دارد و باید با پیگیری و تلاش، مشکلات را به حداقل برسانیم.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هیچ مشکلی نباید مانع خدمت‌رسانی به مردم شود و هر کاری که از دست مسئولان برمی‌آید باید انجام شود تا مردم با آرامش بیشتری به زندگی، تولید و فعالیت‌های خود بپردازند.

همتی همچنین با اشاره به سفر اخیر خود به بغداد اضافه کرد: در این سفر، شرایط پایتخت عراق را از نزدیک مشاهده کردم و با وجود اینکه همه ما نسبت به وضعیت موجود ایلام منتقد هستیم، در مقایسه با بغداد، در بسیاری از حوزه‌ها شرایط ایلام بهتر است. این موضوع نشان می‌دهد اقدامات انجام‌شده قابل توجه بوده، هرچند نیازها و مشکلات همچنان زیاد است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها