این طرحها هشتم شهریور در آیینی با حضور محمد امیر، نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی، علی بویری فرماندار اهواز،سلطانمحمد رضوانی معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری، محسن دشتبزرگ سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، سواری بخشدار اسماعیلیه و جمعی از مسئولان، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای این بخش،در روستای احمدآباد عبدال برگزار شد.
در این آیین،محمد امیر با تبریک هفته دولت و هفته وحدت، اظهار کرد: برای اجرای ۱۵ طرح عمرانی و خدماتی در بخش اسماعیلیه و همچنین خرید و واگذاری دو دستگاه کمپرسی نیسان حمل زباله و پسماند به دهیاریهای روستاهای قجریه ۲ و مکسر، در مجموع ۷۵۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساختهای روستایی افزود: اجرای طرحهای عمرانی و خدماتی در مناطق روستایی باید با هدف ارتقای کیفیت زندگی، بهبود خدمات عمومی و پاسخگویی به نیازهای روزمره مردم دنبال شود.
به گزارش ایسنا،دو دستگاه خودروی حمل زباله نیز در راستای تقویت خدمات مدیریت پسماند به دهیاریهای روستاهای قجریه ۲ و مکسر واگذار شد.
انتهای پیام