دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۸:۴۳
منبع: نمایندگی کرمانشاه
استاندار: افزایش ظرفیت تولید برق کرمانشاه در ۴ جبهه دنبال می‌شود

استاندار: افزایش ظرفیت تولید برق کرمانشاه در ۴ جبهه دنبال می‌شود

کرمانشاه (ایسنا) - استاندار کرمانشاه گفت: افزایش ظرفیت تولید برق استان را در چهار جبهه دنبال می‌کنیم.

منوچهر حبیبی دوشنبه نهم شهریور، در مراسم بهره‌برداری از بخش بخار نیروگاه دالاهو که با حضور عباس علی‌آبادی وزیر نیرو برگزار شد، با اشاره به اهمیت انرژی در بخش‌های مختلف کشور، اظهار کرد: امروزه انرژی به بخش جدایی‌ناپذیر زندگی مردم تبدیل شده و اشتغال، تولید، صنعت و بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی به تأمین و پایداری انرژی وابسته است.

وی افزود: در حوزه انرژی دو موضوع تولید و مصرف مطرح است و در کنار توسعه تولید، باید مدیریت مصرف نیز به‌صورت جدی دنبال شود و هم مردم و هم دستگاه‌های اجرایی باید در این زمینه همکاری کنند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اقدامات استان در زمینه مدیریت مصرف انرژی، یادآور شد: تأکید کردم اگر قرار باشد محدودیتی در مصرف برق اعمال شود، از دستگاه‌های اجرایی آغاز شود. همچنین دستگاه‌های اجرایی موظف شده‌اند برای شرایط اضطراری، ژنراتورهای خود را آماده نگه دارند و به‌صورت مستمر میزان آمادگی آنها بررسی شود.

وی همچنین بر توسعه انرژی خورشیدی در دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و گفت: دستگاه‌های اجرایی استان موظف شده‌اند بخشی از نیاز برق خود را از طریق انرژی خورشیدی تأمین کنند و این اقدام می‌تواند به ترویج فرهنگ استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر نیز کمک کند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به برنامه استان برای افزایش ظرفیت تولید برق، از تدوین یک الگوی چهار وجهی در این خصوص خبر داد و اضافه کرد: استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی، نیروگاه‌های خودتأمین صنایع، تولید انرژی از پسماند و استفاده از حرارت اتلافی نیروگاه‌های سیکل ترکیبی، چهار محور این الگو هستند.

وی افزود: در حوزه انرژی خورشیدی، مناطقی که به شبکه برق نزدیک هستند شناسایی شده‌اند و استفاده از اراضی مازاد دستگاه‌ها و شرکت برق منطقه‌ای برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

حبیبی با اشاره به ظرفیت نیروگاه‌های خودتأمین صنایع استان اظهار کرد: در حال حاضر صنایع بزرگی مانند سیمان و فولاد در مسیر تأمین برق مورد نیاز خود از ظرفیت نیروگاه‌های خودتأمین استفاده می‌کنند و حدود ۳۴ مگاوات برق از این طریق تولید می‌شود.

وی همچنین به تولید انرژی از پسماند اشاره کرد و ادامه داد: کارخانه سیمان غرب بخشی از سوخت مورد نیاز خود را از طریق استفاده از پسماند و «آر.دی.اف» (سوخت جایگزین) تأمین می‌کند که اقدامی مهم در زمینه تبدیل پسماند به انرژی است.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: یکی دیگر از ظرفیت‌های مهم استان، استفاده از حرارت اتلافی نیروگاه‌های سیکل ترکیبی است که پیش از این بدون استفاده بود، اما اکنون با بهره‌گیری از این ظرفیت، حدود ۳۰۰ مگاوات برق تولید خواهد شد.

حبیبی با بیان اینکه کرمانشاه در هر چهار محور تولید انرژی در حال فعالیت است، گفت: امیدواریم با حمایت وزارت نیرو، این برنامه‌ها با جدیت بیشتری دنبال شود و نتایج آن در نهایت به نفع مردم استان باشد.

وی در ادامه خواستار توجه ویژه وزارت نیرو به موضوع تعرفه برق مناطق گرمسیری استان کرمانشاه شد و افزود: انتظار داریم در بحث تعرفه برق، نگاه ویژه‌ای به مناطق گرمسیری استان کرمانشاه شود.

استاندار کرمانشاه همچنین تقویت روشنایی معابر شهری و روستایی را از دیگر مطالبات استان عنوان کرد و گفت: اقدامات خوبی در این زمینه آغاز شده و افزایش روشنایی معابر علاوه بر ارتقای کیفیت زندگی مردم، در تأمین امنیت نیز مؤثر بوده است.

حبیبی در پایان خواستار تداوم توسعه نیروگاه‌های سیکل ترکیبی در استان شد و اظهار کرد: انتظار داریم توسعه این نیروگاه‌ها در مجموعه‌های بزرگ انرژی استان تداوم پیدا کند و در این مسیر از ظرفیت نیروهای متخصص، جوان و متعهد بومی نیز بیش از گذشته استفاده شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها