چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۲۳:۲۱
منبع: نمایندگی خوزستان
کشف پیکر نوجوان ۱۳ ساله در رودخانه دز

کشف پیکر نوجوان ۱۳ ساله در رودخانه دز

خوزستان (ایسنا) - رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول از کشف پیکر نوجوان ۱۳ ساله در رودخانه دز خبر داد.

عبدالحسین معظم‌فر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: حدود ساعت ۱۶ امروز ۱۱ شهریورماه از طریق تماس با سامانه ۱۲۵ این سازمان موضوع غرق شدن نوجوان ۱۳ ساله در رودخانه دز در پایین‌دست پل قدیم اطلاع داده شد.

وی افزود: در پی این گزارش بلافاصله تیم‌های غواصی و امداد و نجات به محل حادثه اعزام شدند. غواصان سازمان پس از حدود دو ساعت عملیات جست‌وجو، موفق به کشف و خارج کردن پیکر نوجوان از آب شدند.

معظم‌فر گفت: با توجه به اینکه هنوز با اواخر شهریورماه و پایان فصل شنا فاصله داریم، توصیه می‌شود شهروندان از شنا کردن در مناطق ممنوعه و نقاط ناایمن رودخانه دز جدا خودداری کنند و توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها