جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۳:۵۵
منبع: نمایندگی فارس
جانشین فرمانده سپاه فارس: حمایت مردمی از عوامل عبور کشور از بحران‌هاست

جانشین فرمانده سپاه فارس: حمایت مردمی از عوامل عبور کشور از بحران‌هاست

فارس (ایسنا) - جانشین فرمانده سپاه فجر استان فارس با تأکید بر نقش مردم در عبور کشور از شرایط دشوار، گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، بخش مهمی از امور کشور با اتکا به حضور و مشارکت مردم پیش رفته و همین پشتوانه مردمی، یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت کشور در عبور از بحران‌ها بوده است.

سردار هاشم جمالی جمعه ۱۳ شهریور در جلسه ستاد پشتیبانی «جنگ رمضان» اصناف فارس که با محوریت بررسی راهکارهای مشارکت و جمع‌آوری کمک‌های اصناف و بازاریان استان برگزار شد، با قدردانی از اتاق اصناف مرکز استان فارس، در راستای تلاش برای جهاد تبیین و تشریح شرایط کشور و منطقه، اظهار کرد: ملت ایران، ملتی بی‌نظیر است و به گفته شهید حاج قاسم سلیمانی، «ملت ما ملت امام حسین (ع) است» و امروز دنیا عظمت و ظرفیت این ملت را بیش از گذشته درک کرده است.

وی با تشریح مؤلفه‌های قدرت ملت ایران، گفت: برخورداری از دین و شریعت، رهبری و مردم سه مؤلفه مهم قدرت ملت ایران است؛ اسلام و شریعت، از مهم‌ترین مؤلفه‌های قدرت و عظمت ملت ایران به شمار می‌رود و ما مفتخریم که در چارچوب آموزه‌های اسلام حرکت می‌کنیم.

جمالی با اشاره به نقش رهبری در هدایت کشور افزود: ملت ایران از رهبران بزرگی برخوردار بوده است؛ از امامین انقلاب تا رهبر معظم انقلاب اسلامی هدایت کشور را در مقاطع حساس بر عهده داشته‌اند.

وی همچنین با اشاره به شهادت رهبر شهید، آن را از رخدادهای مهم و تأثیرگذار در تاریخ معاصر کشور دانست و مؤلفه سوم قدرت جمهوری اسلامی را مردم عنوان کرد و گفت: در هیچ جای دنیا مردمی با این میزان از وفاداری، همراهی و پشتیبانی از نظام، انقلاب و کشور وجود ندارد.

همراهی مردم در جنگ رمضان

جانشین فرمانده سپاه فجر فارس با اشاره به حملات صورت‌گرفته به مراکز حیاتی و نظامی کشور اظهار کرد: در جریان جنگ رمضان، بخش قابل توجهی از مراکز حیاتی و نظامی کشور مورد اصابت موشک قرار گرفت، اما یکی از دستاوردهای مهم این جنگ، شکسته شدن هیمنه آمریکا و اثبات توان و اقتدار ایران بود؛ چراکه زمانی کسی تصور نمی‌کرد ایران بتواند در برابر آمریکا ایستادگی کند، اما امروز ایران و ایرانی دیگر از آمریکا هراسی ندارد.

وی این دستاورد را حاصل ایستادگی ملت، خون شهدا و مجاهدت رزمندگان دانست و افزود: حضور و ورود مردم به این عرصه، به حرکت کشور قدرت بخشید و همراهی مردم، دولت و نیروهای مسلح، زمینه‌ساز دستیابی به پیروزی‌های بزرگ شد.

جمالی با اشاره به نقش جامعه اصناف و کسبه فارس نیز گفت: اصناف و کسبه استان فارس همواره در کنار اسلام، انقلاب و نظام ایستاده‌اند و با تعلق خاطر و توان خود، در صحنه حضور داشته‌اند؛ ما در بسیاری از گذرگاه‌های سخت، با اتکا به منابع و پشتیبانی مردمی توانسته‌ایم از مشکلات عبور کنیم و به نقطه مطلوب برسیم.

وی با اشاره به نقش نیروهای استان فارس در عرصه‌های مختلف نیز گفت: امروز بخش مهمی از مأموریت‌ها و مسئولیت‌های منطقه جنوب کشور توسط نیروهای توانمند استان فارس اداره می‌شود و این موضوع نشان‌دهنده ظرفیت بالای مردم و نیروهای این استان است.

تأکید بر پشتیبانی مالی از جبهه‌ها

جانشین فرمانده سپاه فجر فارس با تأکید بر اهمیت حمایت مالی و پشتیبانی مردمی از جبهه‌های جنگ اظهار کرد: امروز ما حافظ پرچم «لا اله الا الله» هستیم و مجاهدت در این مسیر، مجاهدتی بزرگ است؛ بذل مال و کمک مالی به جبهه‌ها نیز از جنس همان مجاهدت و فداکاری است و نباید آن را کمتر از حضور در سنگرهای سخت و شرایط دشوار جبهه دانست.

وی ادامه داد: بذل مال در مسیر دفاع از کشور و حمایت از جبهه‌ها، علاوه بر کمک به اقتدار ایران، می‌تواند زمینه‌ساز عاقبت‌به‌خیری انسان باشد؛ روزهای سخت می‌گذرند و همان‌گونه که در قرآن کریم آمده است، «إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا»؛ در کنار سختی، آسانی نیز خواهد آمد.

جمالی با اشاره به روند ارتقای جایگاه ایران در منطقه و جهان گفت: زمانی اگر گفته می‌شد ایران یک قدرت منطقه‌ای است، شاید بسیاری آن را باور نمی‌کردند؛ اما امروز جمهوری اسلامی ایران به یک قدرت اثرگذار جهانی تبدیل شده است و بسیاری از موفقیت‌ها و عبور از مشکلات، نتیجه همراهی و مشارکت مردم بوده است.

وی با تقدیر از عملکرد اتاق اصناف مرکز استان فارس در زمان جنگ نیز گفت: اتاق اصناف مرکز استان نیز همانند گذشته مردانه پای کار ایستاده است و امروز باید یک «یا علی» دیگر بگوییم و با توکل بر خدا از مشکلات پیش‌رو نیز عبور کنیم.

وحدت و انسجام؛ نقطه قوت کشور

جمالی با بیان اینکه امروز کشور از ظرفیت‌های لازم برای عبور از شرایط موجود برخوردار است، افزود: نیروهای مسلح با عمل و حضور واقعی پای کار هستند، مسئولان نیز در میدان حضور دارند و همه مجموعه‌ها در کنار یکدیگر متحدند. امروز یکی از مهم‌ترین نقاط قوت کشور، وحدت و انسجامی است که در میان مردم، مسئولان و نیروهای مسلح شکل گرفته است.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد اختلاف و شکاف در جامعه تأکید کرد: دشمن تلاش می‌کند در میان مردم و مسئولان فاصله و اختلاف ایجاد کند، اما امروز باید بیش از گذشته متحد و همدل باشیم؛ چراکه یک عزم و اراده جمعی دیگر می‌تواند زمینه‌ساز یک پیروزی بزرگ و نهایی شود.

جانشین فرمانده سپاه فجر فارس در پایان با قدردانی از حمایت اصناف و اقشار مختلف مردم از نیروهای مسلح گفت: اگر حمایت و پشتیبانی اقشار مختلف مردم از نیروهای مسلح وجود نداشت، مدیریت و عبور از این شرایط سخت بسیار دشوار بود؛ اما همراهی شما در این گذرگاه مهم تاریخی، موجب شد کشور بتواند از مشکلات عبور کند.

جمالی افزود: تاریخ درباره این ملت قضاوت خواهد کرد و مردم خواهند فهمید که چه ملتی بودیم و چه عظمتی را با هم ایجاد کردیم؛ عظمتی که همه مردم، اصناف، نیروهای مسلح، مسئولان و اقشار مختلف جامعه در شکل‌گیری آن سهیمند.

اصناف با ظرفیت مالی خود از جبهه‌ها پشتیبانی کنند

در ادامه این نشست، رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس با ارائه گزارشی از شرایط کشور و تحولات منطقه، بر ضرورت تبیین شرایط موجود برای جامعه اصناف و افزایش آمادگی آنان برای پشتیبانی از جبهه‌ها تأکید کرد.

حجت جوانمردی با اشاره به تهدیدات دشمن و شرایط جنگی کشور اظهار کرد: دشمن پشت مرزهای کشور قرار دارد و چشم طمع به آب و خاک ایران دوخته است؛ اما ایران و ایرانی برای دفاع از تمامیت ارضی و استقلال کشور ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد حتی یک وجب از خاک این سرزمین در اختیار دشمن قرار گیرد.

وی با تأکید بر اینکه مردم همچنان در کنار نظام و کشور ایستاده‌اند، افزود: جامعه اصناف و بازاریان نیز همواره در بزنگاه‌های تاریخی و شرایط سخت، کارنامه‌ای درخشان از خود به جای گذاشته‌اند و امروز نیز باید با همان روحیه مسئولیت‌پذیری و همراهی، نقش خود را در پشتیبانی از جبهه‌ها ایفا کرده و خواهند کرد.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس با اشاره به مجاهدت نیروهای نظامی و انتظامی در شرایط دشوار کنونی گفت: نیروهای مسلح و انتظامی کشور با جان خود در حال دفاع از امنیت و آرامش مردمند و در چنین شرایطی، ما نیز باید با مال و توان اقتصادی خود در مسیر حمایت و پشتیبانی از آنان گام برداریم.

وی ادامه داد: اقتدار جمهوری اسلامی ایران و ایستادگی ملت ایران موجب شده است تا هیمنه پوشالی قدرت‌های بزرگ، ازجمله آمریکا، بیش از پیش درهم شکسته شود و امروز بخش مهمی از این اقتدار، حاصل تلاش و ایستادگی بزرگمردان این سرزمین و رزمندگانی است که در شرایط سخت برای دفاع از آب و خاک کشور تلاش می‌کنند.

جوانمردی بیان کرد: امروز همه ما در این جلسه گرد هم آمده‌ایم تا هر فرد و مجموعه‌ای در حد توان خود در مسیر پشتیبانی از جبهه‌ها و دفاع از کشور مشارکت داشته باشد.

وی همچنین از سازمان بسیج اصناف و بازاریان سپاه فجر فارس به دلیل حضور فعال و نقش‌آفرینی در عرصه‌های مختلف قدردانی کرد و گفت: بسیج همواره در عرصه‌های مختلف خط‌شکن بوده و در کنار جامعه اصناف و بازاریان قرار داشته است.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود از وحید منتظری، مدیرکل امور مالیاتی فارس، به دلیل همراهی با جامعه اصناف و اقدامات انجام‌شده در راستای کاهش فشارهای مالیاتی بر فعالان صنفی قدردانی کرد و همچنین از همراهی و همکاری رؤسای اتحادیه‌های صنفی در برنامه‌ها و اقدامات اتاق اصناف تشکر کرد.

اصناف فارس با وجود مشکلات اقتصادی پای کار هستند

در ادامه این نشست، مسئول سازمان بسیج اصناف و بازاریان سپاه فجر فارس، با تبریک و گرامیداشت ایام، اظهار کرد: خداوند را شاکریم که در مقطعی از تاریخ زندگی می‌کنیم که می‌توانیم با انجام اقدامات خیر و مؤثر، گامی در مسیر تقویت و پشتیبانی از نظام اسلامی برداریم.

مهدی دوکوهکی، با قدردانی از همراهی همیشگی اتحادیه‌های صنفی و جامعه اصناف و بازاریان فارس، گفت: اتحادیه‌های صنفی همواره یار و یاور بسیج و رزمندگان بوده‌اند و در عرصه‌های مختلف، حمایت و پشتیبانی خود را از جبهه‌ها و برنامه‌های نظام نشان داده‌اند که این همراهی شایسته تقدیر است.

وی افزود: خوشبختانه کارگروه رفع مشکلات اصناف نسبت به سنوات گذشته فعال‌تر شده و با بررسی مسائل و دغدغه‌های واحدهای صنفی، اقدامات مؤثری برای کاهش مشکلات این حوزه انجام شده است.

مسئول سازمان بسیج اصناف و بازاریان سپاه فجر فارس با اشاره به برگزاری این نشست با حضور جمعی از رؤسای اتحادیه‌های صنفی، اظهار کرد: این جلسه با هدف ایجاد فرصت برای گفت‌وگوی نزدیک‌تر و بررسی دقیق‌تر ظرفیت‌ها، دغدغه‌ها و راهکارهای مشارکت اصناف برگزار شده است تا بتوانیم با هماهنگی و هم‌افزایی بیشتری در مسیر پیش‌رو حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه اصناف و بازاریان با وجود مشکلات متعدد اقتصادی همچنان پای کار نظام ایستاده‌اند، گفت: نوسانات ارزی، عدم توازن در عرضه و تقاضا و سایر مشکلات اقتصادی، شرایط فعالیت را برای اصناف دشوار کرده است؛ با این حال جامعه اصناف در شرایط حساس کشور، حمایت خود از نظام و مردم را نشان داده و در میدان حضور داشته است.

دوکوهکی با اشاره به ظرفیت گسترده جامعه اصناف در کشور و استان فارس، بیان کرد: پیوند و اتصال مردم، حاکمیت و تشکل‌های مدنی، ظرفیت ارزشمندی ایجاد کرده و موجب شده است نظام جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف به توفیقات قابل توجهی دست پیدا کند و این الگو می‌تواند نمونه‌ای موفق از حکمرانی مبتنی بر مشارکت مردم باشد.

وی با اشاره به فعالیت حدود ۸۵ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در شیراز اظهار کرد: این جامعه بزرگ صنفی با وجود همه مشکلات و دغدغه‌های اقتصادی، در جریان «جنگ رمضان» نیز پای کار آمد و همراهی و همکاری خود را به شکل‌های مختلف به نمایش گذاشت.

دوکوهکی در ادامه، گزارشی از اقدامات انجام‌شده توسط اصناف و بازاریان ارائه کرد و گفت: پشتیبانی از مواکب، مشارکت‌های مالی، جمع‌آوری و ارسال اقلام مورد نیاز به جبهه‌ها و سایر اقدامات حمایتی، بخشی از فعالیت‌هایی است که با مشارکت جامعه اصناف و اتحادیه‌های صنفی فارس انجام شده است.

وی همچنین از اتحادیه مؤسسات حمل‌ونقل کالا و کامیون‌داران شیراز به دلیل همکاری و حضور مؤثر در عرصه‌های مختلف قدردانی کرد و از همراهی شبکه صنعتگران و سایر مجموعه‌های صنفی و اقتصادی استان نیز تشکر و قدردانی به عمل آورد.

مسئول سازمان بسیج اصناف و بازاریان سپاه فجر فارس در پایان با قدردانی از هیئت‌رئیسه اتاق اصناف مرکز استان فارس، اتحادیه‌های صنفی، اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت و تمامی دستگاه‌ها و مجموعه‌های همراه تأکید کرد: خانواده بزرگ اصناف روزبه‌روز گسترده‌تر می‌شود و تداوم این همدلی و همکاری می‌تواند ظرفیت بسیار ارزشمندی برای عبور از شرایط سخت و پشتیبانی از کشور ایجاد کند.

حمایت از فعالان صنفی را وظیفه خود می‌دانیم

مدیرکل امور مالیاتی فارس نیز با تأکید بر نقش مهم و اثرگذار جامعه اصناف در اقتصاد و پشتیبانی از کشور گفت: اصناف قلب تپنده بازارند و نقش آنان تنها به فعالیت‌های اقتصادی محدود نمی‌شود، بلکه در عرصه‌های اجتماعی و ملی نیز همواره حضوری مؤثر داشته‌اند.

وحید منتظری با اشاره به مجاهدت رزمندگان در جبهه‌ها و پشت جبهه‌ها افزود: امروز اگر رزمندگان رشید اسلام در جبهه‌ها و پشت جبهه‌ها و در جایگاه‌های مختلف دفاعی، با قدرت و اقتدار در حال ایستادگی و خلق حماسه‌اند، بخش مهمی از این پشتوانه به حمایت و همراهی اصناف و بازاریان بازمی‌گردد.

مدیرکل امور مالیاتی فارس ادامه داد: ما در مجموعه امور مالیاتی، حمایت از اصناف و رسیدگی به دغدغه‌های آنان را وظیفه خود می‌دانیم و تلاش می‌کنیم مسائل و مشکلات فعالان صنفی را به‌درستی درک کرده و در مسیر رفع آنها گام برداریم.

منتظری با اشاره به تعامل و همکاری نزدیک با جامعه اصناف شیراز خاطرنشان کرد: صداقت، درستکاری و همکاری اصناف شیراز را در عمل مشاهده کرده‌ایم و همین رویکرد موجب شده است مجموعه امور مالیاتی نیز با نگاه کارشناسی و واقع‌بینانه، تمام تلاش خود را برای بررسی و تعیین مالیات اصناف به کار گیرد.

کمک‌های اصناف به جبهه‌ها باید هدفمند و متمرکز باشد

سخنگوی اتاق اصناف مرکز فارس نیز با تأکید بر ضرورت هدفمندی و تمرکز در روند کمک‌رسانی به جبهه جنگ اظهار کرد: هدفمندی و متمرکز عمل کردن در کمک‌رسانی به جبهه‌های جنگ باید به‌عنوان یک اولویت مورد توجه قرار گیرد تا ظرفیت‌های جامعه اصناف به شکل مؤثر و متناسب با نیازهای موجود به کار گرفته شود.

علی رهایی با ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده توسط اتاق اصناف مرکز استان فارس و جامعه اصناف در دوران جنگ تحمیلی رمضان، بیان کرد: مجموعه این اقدامات در قالب کمیته پشتیبانی جنگی اتاق اصناف مرکز استان دنبال شده و تلاش شده است کمک‌های اصناف و بازاریان بر اساس نیازهای واقعی و به‌صورت هدفمند ساماندهی شود.

وی با اشاره به سابقه همراهی و مشارکت اصناف شیراز در شرایط مختلف بحرانی، ازجمله زلزله، دوران کرونا و سایر بحران‌ها، گفت: در تمامی این مقاطع، اصناف و بازاریان شیراز با احساس مسئولیت اجتماعی وارد میدان شده‌اند و کمک‌ها تا حد امکان بر اساس نیاز و به شکل هدفمند انجام شده است.

سخنگوی اتاق اصناف مرکز فارس همچنین بر ضرورت تدوین یک برنامه منسجم، هماهنگ و هدفمند برای جمع‌آوری و هدایت کمک‌های پیش‌رو تأکید کرد و افزود: با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از ظرفیت تمامی بخش‌های جامعه اصناف می‌توان کمک‌ها را به شکل مؤثرتری به دست جبهه‌های مورد نیاز رساند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه، موضوع نحوه مشارکت اصناف و بازاریان در پشتیبانی و جمع‌آوری کمک‌ها به جبهه جنگ مورد بررسی قرار گرفت و حاضران بر ضرورت استفاده از ظرفیت گسترده جامعه اصناف و بازاریان استان فارس برای تقویت پشتیبانی از برنامه‌های این ستاد تأکید کردند.

همچنین ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بخش‌های مختلف جامعه صنفی استان برای مشارکت در این طرح بررسی و بر هم‌افزایی میان اتاق اصناف مرکز استان، اتحادیه‌های صنفی شهرستان شیراز، سازمان بسیج اصناف و بازاریان سپاه فجر فارس و دستگاه‌های اجرایی برای ساماندهی و تسهیل روند جمع‌آوری کمک‌ها تأکید شد.

در ادامه، حاضران دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را درباره چگونگی جلب مشارکت بیشتر واحدهای صنفی و استفاده هدفمند از ظرفیت‌های موجود مطرح کردند.

این نشست در راستای تقویت نقش اصناف و بازاریان فارس در پشتیبانی از برنامه‌های ستاد «جنگ رمضان» و با هدف ایجاد هماهنگی بیشتر میان مجموعه‌های صنفی و دستگاه‌های مسئول برگزار شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها