جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۴:۲۷
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
امام‌ جمعه زاهدان: انسجام ملت، محاسبات دشمن را بر هم زد

امام‌ جمعه زاهدان: انسجام ملت، محاسبات دشمن را بر هم زد

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - امام‌ جمعه زاهدان، با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی گفت: در شرایط کنونی نباید در برابر دشمن اظهار ضعف کرد؛ بلکه باید با تقویت نقاط قوت، مقاومت و حضور در میدان، در برابر دشمن ایستاد.

آیت‌الله مصطفی محامی ۱۳ شهریور در بخشی از خطبه های نماز جمعه زاهدان با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی بیان کرد: در شرایط کنونی نباید در برابر دشمن اظهار ضعف کرد، بلکه باید با تقویت نقاط قوت کشور، مقاومت و حضور در میدان، با قدرت و اقتدار در برابر دشمن ایستاد.

وی با اشاره به پیام‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی، اظهار کرد: ایشان در پیام خود به مناسبت هفته دولت، ضمن تقدیر از رئیس‌جمهور و دولت، بر حل مشکلات معیشتی مردم و تلاش برای پیشرفت کشور تأکید کردند و در عین حال نسبت به بیان ضعف‌ها در برابر دشمن تذکر دادند.

امام‌ جمعه زاهدان افزود: یکی از نکات مهم این پیام، تأکید بر حفظ وحدت و انسجام جامعه اسلامی بود و هر سخن یا اقدامی که به اتحاد و انسجام جمهوری اسلامی آسیب بزند، باید مورد توجه قرار گیرد.

محامی با اشاره به پیام دیگر رهبر معظم انقلاب در ارتباط با هفته وحدت و کنفرانس وحدت اسلامی، گفت: در این پیام بر وحدت جامعه اسلامی و ضرورت حرکت از مراحل ابتدایی وحدت به سمت همکاری و هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی تأکید شده است.

وی ادامه داد: در مرحله نخست، کشورهای اسلامی باید در برابر دشمن مشترک از یکدیگر دفاع کنند و در مراحل بالاتر، برای پیشرفت جامعه اسلامی، تجربیات و ظرفیت‌های خود را به اشتراک بگذارند تا در نهایت زمینه احیای تمدن اسلامی فراهم شود.

امام‌ جمعه زاهدان با اشاره به تحولات فلسطین خاطرنشان کرد: اگر کشورهای اسلامی متحد بودند، دشمنان نمی‌توانستند چنین جنایاتی را علیه مردم مسلمان فلسطین انجام دهند و حضور قدرت‌های بیگانه در منطقه نیز با این گستردگی امکان‌پذیر نبود.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد و تجربه تعامل با آمریکا، گفت: این تفاهم‌نامه نیز دست‌کم یک خاصیت مهم داشت و آن، اتمام حجت دوباره در عرصه بین‌المللی بود تا مشخص شود آمریکا و رژیم صهیونیستی به تعهدات خود پایبند نیستند.

محامی ادامه داد: پس از گفتگوها و تفاهم‌ها، حمله به مردم و مراکز مختلف و ادامه جنایات نشان داد که دشمن به هیچ بند و تفاهمی ملتزم نیست و این واقعیت بار دیگر برای مردم ایران و جهانیان آشکار شد.

وی تأکید کرد: از تاریخ باید درس گرفت؛ پس از نقض پیمان و روشن شدن ماهیت دشمن، نوبت مقاومت است. امروز وقت اظهار ضعف و تمنا برای بازگشت به تفاهم با چنین دشمنی نیست، بلکه باید نقاط قوت کشور را تقویت کرد و با قدرت و اقتدار در برابر دشمن ایستاد.

امام‌ جمعه زاهدان با اشاره به مقاومت مردم ایران در برابر فشارها و حملات دشمن گفت: دشمن تصور می‌کرد می‌تواند در مدت کوتاهی کشور را با مشکل مواجه کند، اما ملت ایران با توکل به خداوند و ایستادگی، محاسبات آنان را برهم زد.

وی خاطرنشان کرد: قدرت ملت ایران تنها در امکانات مادی نیست، بلکه توکل به خداوند، ایمان، انسجام و حضور مردم در میدان از مهم‌ترین نقاط قوت کشور است.

محامی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ضعف مدیریتی، ترک فعل و ناهنجاری‌های اجتماعی پرداخت و گفت: حفظ وحدت به معنای سکوت در برابر مشکلات و منکرات نیست؛ باید مطالبه‌گری وجود داشته باشد، اما نقد باید منصفانه، دلسوزانه و همراه با احترام باشد.

وی افزود: باید از شیوه رهبر معظم انقلاب درس بگیریم؛ ایشان هم از تلاش مسئولان تقدیر می‌کنند، هم مشکلات و مطالبات مردم را بیان می‌کنند و هم تذکر می‌دهند، بدون اینکه وحدت و انسجام جامعه آسیب ببیند.

امام‌ جمعه زاهدان تأکید کرد: در موضوعاتی مانند حجاب و عفاف نیز وظیفه دستگاه‌های مسئول باید انجام شود، اما مردم نیز می‌توانند در چارچوب امر به معروف و نهی از منکر، با حفظ احترام و پرهیز از ایجاد دوقطبی، نسبت به این مسائل تذکر دهند.

محامی در پایان گفت: باید در عین حفظ وحدت، از بیان حق و حقیقت و انجام وظیفه امر به معروف و نهی از منکر غافل نشویم و مطالبه‌گری را با منطق، دلسوزی و احترام دنبال کنیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها