یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۴۰
منبع: نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد
دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد میزبان همایش ملی «تداوم تربیت در شرایط بحران»

رئیس دانشگاه خبر داد

دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد میزبان همایش ملی «تداوم تربیت در شرایط بحران»

کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد از میزبانی این دانشگاه از همایش ملی «تداوم تربیت در شرایط بحران با تاکید بر جنگ رمضان» خبرداد.

سید صاحب موسوی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: اهداف اصلی برگزاری این همایش، تدوین چارچوب‌های فکری و عملی برای آموزش در شرایط بحران و تبیین نقش تعلیم و تربیت در تقویت روحیه پایداری نسل نو و همینطور ارائه پروتکل‌های علمی برای مدیریت روان‌شناختی سوگ، تروما و بازسازی معنوی محیط‌های آموزشی پس از حملات تروریستی است.

وی ادامه داد: گردآوری مستندات علمی و روایی از فاجعه مدرسه شجره طیبه میناب جهت ارائه در مجامع حقوقی و بین‌المللی به عنوان سندی از جنایت علیه نهاد آموزش، تبیین چگونگی تبدیل مدرسه به کانون بصیرت‌افزایی و تبیین دشمن‌شناسی در کتاب‌های درسی و برنامه‌های تربیتی و نقد سکوت و بی‌عملی سازمان‌های مدعی حقوق بشر در قبال کشتار دانش‌آموزان و معلمان و تبیین ابعاد حقوقی جنایات جنگی در محیط‌های آموزشی نیز از دیگر اهداف این همایش است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ایجاد بستری برای تولید آثار ادبی، هنری و پژوهشی توسط دانشجومعلمان با محوریت مظلومیت و شکوه شکوفه‌های شجره طیبه محور دیگر برگزاری همایش یادشده خواهد بود.

موسوی اضافه کرد: مهلت ارسال آثار تا ۲۵ آذر ۱۴۰۵ بوده و ۲۹ آذر نیز برای اعلام نتایج داوری درنظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: از اساتید، دانشجویان، معلمان و پژوهشگران حوزه آموزش و تربیت دعوت می‌شود تا در این رویداد علمی بزرگ شرکت کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها