سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۷:۵۳
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
آغاز طرح تبدیل رایگان تاکسی‌های اینترنتی به دوگانه‌سوز در سیستان و بلوچستان

آغاز طرح تبدیل رایگان تاکسی‌های اینترنتی به دوگانه‌سوز در سیستان و بلوچستان

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان، از آغاز طرح تبدیل رایگان خودروهای تاکسی اینترنتی به دوگانه‌سوز در استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

مرتضی جلائی‌فر، در خصوص جزئیات این طرح اظهار کرد: با هدف کاهش مصرف بنزین، کاهش هزینه‌های سوخت رانندگان و حمایت از توسعه سوخت پاک در استان، فاز اول طرح تبدیل رایگان تاکسی‌های اینترنتی‌(اسنپ) به خودروهای دوگانه‌سوز در دستور کار قرار گرفته است.

وی با تبیین شرایط بهره‌مندی از این طرح افزود: رانندگان خودروهای اینترنتی پر تردد که کارکرد روزانه آن‌ها بیش از ۲۰۰ کیلومتر است، پس از دریافت پیامک از سوی اسنپ و ثبت‌نام اینترنتی در سامانه مربوطه، با مراجعه به مراکز مجاز، به‌صورت کاملاً رایگان از مزایای تبدیل خودرو به دوگانه‌سوز می توانند استفاده کنند.

جلائی‌فر، جهت تسهیل در فرآیند ثبت‌نام، از متقاضیان خواست با مراجعه به سامانه «تبدیل خودروهای بنزینی به دوگانه‌سوز» به نشانی gcr.niopdc.ir و با استفاده از اطلاعات مالک خودرو، وارد بخش مربوط به شرکت‌های اینترنتی شده و مراحل درخواست خود را تکمیل نمایند.

مدیر منطقه زاهدان همچنین با اشاره به زیرساخت‌های موجود در استان تصریح کرد: در حال حاضر ۴ مرکز نصب تجهیزات رایگان سی‌ان‌جی در شهرهای زاهدان، زابل و ایرانشهر در حال ارائه خدمات هستند. همچنین از فعال بودن ۱۱ جایگاه سی‌ان‌جی در سیستان و بلوچستان خبر داد که ۷ جایگاه آن در محدوده منطقه زاهدان قرار دارد و تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های سوخت سی‌ان‌جی و احداث جایگاه‌های جدید در دستور برنامه‌های اجرایی ما قرار دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شرکت نفت منطقه زاهدان در روز سه‌شنبه ۱۷ شهریور، جلائی فر خاطرنشان کرد: این طرح علاوه بر مدیریت بهتر هزینه‌های سوخت و کاهش وابستگی به بنزین، با جایگزینی سوخت پاک، نقشی کلیدی در کاهش آلودگی هوا و ارتقای کیفیت محیط زیست خواهد داشت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها