سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۵
منبع: نمایندگی خوزستان
خوزستان با ۲۹ سفیر در ناگویا؛ خیز ورزش استان برای تکرار درخشش آسیایی

خوزستان با ۲۹ سفیر در ناگویا؛ خیز ورزش استان برای تکرار درخشش آسیایی

خوزستان (ایسنا) - مدیرکل ورزش و جوانان استان خوزستان از اعزام ۲۹ ورزشکار، مربی و داور آسیایی به بازی های آسیایی و پاراآسیایی و برگزاری مراسم بدرقه این افتخارآفرینان خوزستانی خبر داد و گفت: برای این دوره ورزشکاران خوزستان شانس خوبی برای ارتقا جایگاه خوزستان در سطح کشور دارد.

حمید بنی‌تمیم سه شنبه ۱۷ شهریور با اشاره به برگزاری مراسم بدرقه و تجلیل، اظهارکرد: آیین بدرقه این افتخارآفرینان به دلیل اردوهای منتهی به اعزام و شرایط حضور در اردوهای رشته‌های مختلف با حضور مدعوین و میهمانان ویژه در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.

او با اشاره به آمار ورزشکاران اعزامی خوزستان، گفت: خوزستان ۵ مربی، ۲ داور و ۲۲ ورزشکار و مجموعا ۲۹ نفر به عنوان یکی از استان‌های پرتعداد از لحاظ نفرات اعزامی به این رویداد است.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان با بیان این که در این مراسم برای دومین مرحله پاداش حمایتی نفرات اعزامی به مبلغ ۵۰ میلیون تومان پیش از اعزام تقدیم افتخارآفرینان خوزستانی اعزامی به بازی های آسیایی و پاراآسیایی ناگویا می‌شود، گفت: برای پاداش مدال طلای این رویدادها ۷۰۰ میلیون تومان ، نقره ۴۰۰ و برنز ۲۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته‌ایم تا ان شاءالله شاهد افتخارآفرینی این عزیزان باشیم.

وی افزود: استان خوزستان در دوره گذشته بازی‌های آسیایی که به میزبانی هانگژو چین برگزار شد، با کسب ۵ مدال در بازی‌های آسیایی و ۱۱ مدال در بازی های پارآسیایی موفق شد ۱۵ درصد مدال‌های کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی و ۱۶.۵ درصد مدال های پارآسیایی هانگژو چین را کسب کرد که برای این دوره ورزشکاران خوزستان شانس خوبی برای ارتقا این درصدها و جایگاه خوزستان در سطح کشور دارد.

بنی‌تمیم همچنین خاطر نشان کرد: در بین رشته‌های اعزامی خوزستان، پارادوومیدانی با ۱۰ ورزشکار بیشترین سهیمه را دارد و بعد از آن فوتبال با ۵ ورزشکار و کشتی با ۳ و جانبازان و توانیابان با ۲ نماینده بیشترین نفرات اعزامی به رقابت‌ها را در لیست کاروان اعزامی کشور دارند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها