چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۱۵
منبع: نمایندگی گیلان
رئیس کمیسیون پیشگیری و مدیریت بحران کلانشهرها: توسعه بحران‌ها پیامد توسعه شهرنشینی است

رئیس کمیسیون پیشگیری و مدیریت بحران کلانشهرها: توسعه بحران‌ها پیامد توسعه شهرنشینی است

گیلان (ایسنا) - رئیس کمیسیون پیشگیری و مدیریت بحران کلانشهرها با اشاره به توسعه شهرنشینی و صنعتی شدن، افزود: توسعه شهرنشینی باعث توسعه بحران‌ها می‌شود.

علی نصیری  امروز (چهارشنبه ۱۸ شهریور) در هشتمین نشست کمیسیون پیشگیری و مدیریت بحران مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران به میزبانی گیلان، با بیان اینکه در گذشته ۷۰ درصد روستانشین و ۳۰ درصد شهرنشین داشتیم که اکنون برعکس شده، خاطرنشان کرد: اهمیت کار شهرداری ها در شهرسازی ها باید لحاظ شود.

رئیس کمیسیون پیشگیری و مدیریت بحران مجمع شهرداران کلانشهرها خواستار پررنگ شدن نقش شهرداری ها در حوزه مدیریت بحران شد و تاکید کرد: نباید نقش شهرداری ها را در خدمت رسانی به مردم نادیده بگیریم و سازمان مدیریت بحران و استانداری ها باید به شهرداری به عنوان بازوی مدیریتی خود نگاه کنند و تخصیص اعتبارات لازم برای پیشگیری و خرید تجهیزات و ساختار را داشته باشند.

نصیری با بیان اینکه شهرداری ها در همه بحران ها حضور فعال دارند، تصریح کرد: همه پرسنل مدیریت شهری در خدمت رسانی به مردم نقش دارند که در جنگ اخیر، شاهد آن بودیم.

وی با بیان اینکه مدیریت بحران باید از نگاه پاسخ محور عبور کند و به سمت فرهنگ سازی و شهرسازی برویم، خاطرنشان کرد: باید با پیشگیری، نیاز به پاسخگویی بحران را کاهش دهیم.

وی مدیریت بحران را یک علم دانست که نیازمند یک کار تمام وقت و شبانه روزی و دانش محور است و تاکید کرد: در کلانشهرها می توانیم با کمترین حمایت از شهرداری ها، بیشترین خروجی را در پیشگیری و پاسخ حوادث داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۹ کلانشهر داریم، اظهار کرد: طبق تعریف وزارت راه و شهرسازی، شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، کلانشهر محسوب می‌شود و با این تعریف ۲۰ کلانشهر داریم که با سرشماری سال جاری افزایش می‌یابد.

نصیری با اشاره به تشکیل مجمع شهرداران کلانشهرها در سال ۷۸، اضافه کرد: رئیس کمیسیون پیشگیری و مدیریت بحران مجمع با رای شهرداران عضو مجمع انتخاب می شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها