پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۱:۵۴
ادعای رویترز: درخواست پاکستان از ایران برای کمک به پایان درگیری میان یمن و عربستان

ادعای رویترز: درخواست پاکستان از ایران برای کمک به پایان درگیری میان یمن و عربستان

خبرگزاری رویترز به نقل از منابع سعودی، پاکستانی و ایرانی مدعی شد که اسلام‌آباد در پیامی از سوی ریاض از تهران درخواست کرده تا از نفود خود برای متوقف کردن حملات انصارالله یمن علیه سعودی‌ها استفاده کند.

به گزارش ایسنا، انصارالله یمن روز سه‌شنبه به یک پایگاه هوایی در خمیس مشیط و زیرساخت‌های نفتی در شهرهای اطراف حمله کردند که در پی آن ۷۳ نفر زخمی شدند.

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن روز چهارشنبه گفت جنگنده‌های سعودی طی ۱۲ ساعت گذشته ۵۴ حمله هوایی در مناطق مختلف یمن انجام داده‌اند و افزود که این حملات «بی‌پاسخ و بی‌مجازات نخواهد ماند».

یک دیپلمات ارشد منطقه‌ای مدعی شده که پاکستان طی ۲۴ ساعت گذشته این پیام را به ایران منتقل کرده و از تهران خواسته است از نفوذ خود برای متوقف کردن حملات انصارالله یمن علیه عربستان سعودی استفاده کند.

به ادعای رویترز، یک مقام ارشد ایرانی تایید کرده که پاکستان روز سه‌شنبه این پیام را به تهران منتقل کرده و مدعی شده پاسخ تهران این بوده است که «ایران انصارالله را کنترل نمی‌کند».

وزارت دفاع، وزارت خارجه و ارتش پاکستان به درخواست رویترز برای اظهارنظر پاسخ ندادند.

پیش‌تر «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت در رابطه با مداخله ایران در موضوع یمن، در شبکه ایکس نوشته بود: «انصارالله بازیگری مستقل است که خود تصمیم می‌گیرد؛ نه از کسی دستور می‌پذیرد و نه نیابتی دیگران است.»

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان