یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۳۵
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
عملیات سمپاشی برای کنترل بیماری‌های ناقل‌زاد در قصرقند

عملیات سمپاشی برای کنترل بیماری‌های ناقل‌زاد در قصرقند

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - مدیر شبکه بهداشت و درمان قصرقند از اجرای عملیات سمپاشی در روستای مارانگز بخش تلنگ با هدف کاهش جمعیت حشرات ناقل و پیشگیری از بروز و گسترش بیماری‌های مرتبط با ناقلین خبر داد.

حسین عزیزی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این عملیات در روستای مارانگز از توابع بخش تلنگ با هدف پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از طریق ناقلین و در راستای حفظ و ارتقای سلامت مردم انجام شد.

وی افزود: عملیات سمپاشی با هدف کاهش جمعیت حشرات ناقل و جلوگیری از بروز و گسترش بیماری‌های مرتبط با ناقلین و با همکاری آقای بلوچ، بهورز خانه بهداشت چب و تلاش نیروهای بهداشتی در این روستا اجرا شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان قصرقند ادامه داد: اجرای برنامه‌های پیشگیرانه و کنترل ناقلین از جمله اقداماتی است که می‌تواند در کاهش خطر انتقال برخی بیماری‌ها و حفظ سلامت جامعه مؤثر باشد و نیروهای بهداشتی با توجه به شرایط هر منطقه، اقدامات لازم را دنبال می‌کنند.

عزیزی با اشاره به فعالیت نیروهای بهداشتی در روزهای تعطیل گفت: نیروهای بهداشتی شبکه حتی در روزهای تعطیل نیز در راستای انجام مأموریت‌های ضروری و ارائه خدمات بهداشتی فعال هستند و خدمت‌رسانی به مردم را ادامه می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: استمرار اقدامات پیشگیرانه، همکاری مردم با نیروهای بهداشتی و توجه به توصیه‌های بهداشتی می‌تواند نقش مهمی در کنترل بیماری‌های منتقله از طریق ناقلین داشته باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها