یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۸:۱۳
منبع: روابط عمومی برنامه
تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو

تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو

تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو در این گزارش ایسنا قابل پیگیری است.

نمایش رادیویی «ستاره بدلی سینما» با روایت داستان دختری به نام «سایه» که پس از یک اشتباه و برای جبران خسارتی سنگین وارد مسیری متفاوت می‌شود، این روزها از رادیو نمایش در حال پخش است.

«ستاره بدلی سینما» داستان «سایه» را روایت می‌کند؛ دختری که در پی یک اشتباه، با بدهی و خسارتی سنگین مواجه می‌شود و برای جبران آن، به فروش بدلیجات روی می‌آورد.
در ادامه، اتفاقی مسیر زندگی او را تغییر می‌دهد و آشنایی با یک کارگردان مشهور، فرصتی تازه پیش رویش قرار می‌دهد؛ فرصتی که می‌تواند دریچه‌ای به سوی رؤیای همیشگی او باشد.
این نمایش با نگاهی به فاصله میان ظاهر و حقیقت، داستان تلاش دختری را روایت می‌کند که برای رسیدن به رؤیایش ناچار است از میان اشتباهات و اتفاقات پیش‌بینی‌نشده عبور کند.
سردبیر این نمایش شهلا دباغی است و رامین پورایمان کارگردانی آن را بر عهده دارد. محمدرضا قلی‌پور نویسنده، اشرف‌السادات اشرف‌نژاد تهیه‌کننده، محمدرضا قبادی‌فر افکتور و فرزاد شریفی صدابردار «ستاره بدلی سینما» هستند.
نازنین مهیمنی، فریبا طاهری، مینو جبارزاده، بهناز بستان‌دوست، شیما جانقربان، مجید حمزه، بیوک میرزایی، شیرین سپهراد، حمید یزدانی‌ابیانه، سعیده فرضی و مونا صفی از هنرمندان این نمایش رادیویی هستند.
نمایش رادیویی «ستاره بدلی سینما» هر روز ساعت ۳۰ دقیقه بامداد از رادیو نمایش پخش می‌شود و تکرار آن همان روز ساعت ۷:۳۰ و ۱۵:۳۰ است.

تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو


برنامه گفتگو محور شبانه شبکه، «سوره»، سریال شبانه و دو مجموعه مستند به مناسبت سالروز تبعید و فرار رضاخان در هفته جاری، از شبکه چهار به روی آنتن خواهد رفت.

به همین مناسبت «سوره» در میزهای گفتگوی برنامه، با حضور کارشناسان و صاحب‌نظرانی چون موسی حقانی، یعقوب توکلی، محمدرضا کائینی، مجتبی سلطانی و مسعود رضایی به بررسی دخالت بیگانه در ایران در زمان پهلوی و تثبیت حقارت تاریخی در دوران پهلوی با فرار رضا شاه و نقش جریان روشنفکری در دوران پهلوی در عدم رشد و وابسته ماندن ایران به بیگانه خواهند پرداخت. این مجموعه گفتگوی ویژه در برنامه سوره از شنبه تا چهارشنبه ۲۱ تا ۲۵ شهریور از ساعت ۲۲:۳۰ الی ۲۴ از شبکه چهار پخش می‌شود. برنامه سوره هر روز از ساعت ۲۱ تا ۲۴ به صورت زنده به روی آنتن شبکه می رود.

در بخش مستندهای شبکه، ۵ قسمت پایانی مجموعه مستند «روزگار رضاخانی» که به زمینه های سقوط و تبعید رضاخان می‌پردازد از یکشنبه تا پنحشنبه، ۲۲ تا ۲۶ شهریور در ساعت ۹ به نمایش در می‌آید. این مجموعه کاری است از محسن یزدی به کارگردانی مهدی فارسی که فصل‌هایی از تاریخ ایران از سقوط قاجار گرفته تا فروپاشی حکومت محمدرضا شاه پهلوی را مرور می‌کند. هر قسمت این مجموعه حدودا ۲۵ دقیقه است.
مجموعه مستند «ثبت با سند برابر نیست» مستند دیگری است که از شنبه تا جمعه، ساعت۱۲:۳۰ به روی آنتن می رود. این مجموعه از اسناد منتشر نشده‌ای مربوط به املاک رضا پهلوی رونمایی کرده و تاریخ حکومت پهلوی اول (رضا خان) را بررسی می کند.

در ساعت پخش سریال شبانه شبکه نیز، تئاتر تلویزیونی مدرس در ۶ قسمت یک‌ساعته، از دوشنبه، ۲۳شهریور، هر شب در دقیقه ۵ بامداد، پخش و تکرار آن در همان روز ساعت های ۱۱و ۱۷ انجام خواهد شد. این سریال کاری است از اسماعیل شنگله به کارگردانی هوشنگ توکلی و در آن مرحوم خسرو شکیبایی در نقش شهید مدرس به هنرنمایی پرداخته است.

تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو

مدیر شبکه نسیم برنامه‌های این شبکه را تشریح کرد و از تولید برنامه‌هایی با سیاست جوانی جمعیت در این شبکه گفت.

سید محمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم درباره برنامه‌های این شبکه با موضوع جوانی جمعیت، بیان کرد: برنامه «جونمون» و «کودک‌شو» از جمله آثار شبکه نسیم در رابطه با موضوع جوانی جمعیت است. امیدواریم این برنامه‌ها بتوانند خانواده‌های ایرانی را به سمت افزایش جمعیت سوق دهند؛ چراکه خانواده‌ها با افزایش جمعیت سلامت خود و جامعه را تضمین می‌کنند. اگر این جنس برنامه‌ها مبتنی بر پژوهش باشد، هدف‌گذاری دقیقی دارد و نقطه‌زنی خواهد کرد.

خوشرو به سایر برنامه‌های شبکه نسیم اشاره کرد و افزود: برنامه «جزئیات» آقای کامران نجف‌زاده در حال تولید و پخش است. با توجه به شرایط جنگی پیش آمده، آقای نجف‌زاده مشغول تولید مستند «جزئیات» است. برنامه «برمودا» هم تا بهار امسال روی آنتن بود. اکنون دکور برنامه آماده است و به محض فراهم شدن شرایط ادامه خواهد داشت. «بگو بخند» به آنتن شبکه نسیم رسیده است و در فصل جدید حجم زیادی از کمدین‌های جدید معرفی می‌شود، که فرصت جدیدی را برای آوردن لبخند به لب مردم فراهم می‌کند.

مدیر شبکه نسیم ادامه داد: برنامه «هومن و جناب‌خان» نیز روی آنتن شبکه نسیم است. پیش تولید فصل جدید برنامه «هزار و یک» در حال انجام است. برنامه «هزار داستان» با حضور آقای پاکدل به موضوعات مختلف در حوزه سلامت از جمله فرزندآوری می‌پردازد.

وی خبر داد: مسابقه «پرسون» در حال پیش تولید است. دکور برنامه بزرگ آشپزی «ته‌لیگ» رو به اتمام است و ان‌شاء‌الله یک ماه دیگر به آنتن برسد و برنامه فوق‌العاده‌ای خواهد بود.

تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو

«تیم شاهین سیاه» محصول ۲۰۲۲ چین به کارگردانی چِن لیانگیان یکشنبه ۲۲ شهریور ماه از شبکه نمایش پخش می شود.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: مربی بسکتبالی در یک روستا سعی می‌کند با پرورش بچه ها هم آرزوی کودکی خود را برآورده کند و هم به بچه های روستا کمک کند. بچه ها در ابتدا در زمین خاکی مشغول به تمرین می‌شوند ولی بعد از مدتی با همکاری هم زمینی را با سیمان درست می‌کنند ولی به دلایلی پدر و مادر آنها مخالف این کار هستند. در نهایت که آنها متوجه علاقه و تلاش آنها می‌شوند با بچه  ها مخالفت نمی‌کنند. بچه ها هر روز پیشرفت می‌کنند و درنهایت با اینکه در اولین بازی مهم خود می‌بازند، ولی تلاش و پیشرفت آنها انقدر چشم گیر است که همه آنها را تشویق می‌کنند.

شِن شِن، ژیانگ شینگ هه و... در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.

تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو

براساس گزارش واحد (۱۶۲) امور ارتباط با مخاطبان اداره‌کل روابط‌عمومی صداوسیما قرار داده ۱۰ تا ۱۷ شهریور تعداد ۲۶هزار و ۴۳۷ پیام در سامانه (۱۶۲) امور ارتباط با مخاطبان به ثبت رسیده است.

در بازه زمانی از میان شبکه‌های تلویزیونی به‌ترتیب شبکه‌های سه، دو و شبکه‌های رادیویی ایران، آوا و جوان شامل بیشترین نظرات مخاطبان بوده‌اند. از حیث موضوعی نیز برنامه‌های سیاسی شبکه‌های مختلف در صدر تماس‌ها قرار داشتند.

در این میان، مسابقه «سرآشپز» شبکه سه، برنامه «زمانه» شبکه دو و برنامه‌های مختلف شبکه‌های رادیویی ایران، جوان و معارف بیشترین سهم در پیام‌های مردمی را به خود اختصاص دادند.

روابط عمومی صداوسیما گزارش داد: از میان محورهای مورد تماس مخاطبان حول موضوعات و دغدغه‌های مردمی در برنامه‌های سیاسی می‌توان به گله از عدم تهیه گزارش درخصوص تورم و گرانی و کاهش قدرت خرید مردم، افزایش تعرفه آب و برق، عملکرد مسئولان درزمینه اقتصادی، کم بودن میزان مبلغ کالابرگ و پایین بودن دستمزد و حقوق دریافتی کارگران با توجه به تورم اقتصادی، درخواست دعوت از مسئولان به‌منظور نقد و بررسی دلایل افزایش تورم و مشکلات اقتصادی، افزایش بی‌حجابی در سطح جامعه، واریز نشدن معوقات فروردین و اردیبهشت‌ بازنشستگان و معوقات (سال‌های۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲) رتبه‌بندی فرهنگیان، فعالیت و بازگشایی صحن علنی مجلس شورای اسلامی و تشکر از عملکرد خوب صداوسیما در پوشش و اطلاع‌رسانی اخبار جنگ، مسائل سیاسی و اقتصادی روز جامعه و تجمعات شبانه اشاره کرد.
تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو

انتهای پیام

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری