چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۰۶
منبع: نمایندگی خوزستان

نماینده شوشتر در مجلس:

آسفالت بیش از ۳۰ کیلومتر از راه‌های روستایی شعیبیه/بهسازی جاده شوشتر به اهواز سرعت می‌گیرد

خوزستان (ایسنا) - نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی، به همراه مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان و فرماندار شوشتر با هدف بررسی میدانی و تسریع در روند پروژه‌های عمرانی، از محورهای مواصلاتی بخش‌های مرکزی، شعیبیه و میان‌آب و مدرس بازدید کردند؛ این بازدیدهای نظارتی با محوریت بررسی پیشرفت پروژه‌های راهسازی و رفع دغدغه‌های ترافیکی مردم صورت گرفت.

سید محمد سادات ابراهیمی نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی امروز ۲۵ شهریور در جریان بازدید از بخش شعیبیه، با اشاره به اقدامات انجام‌شده طی دو سال اخیر اظهار کرد: با همت مجموعه راهداری، در دو سال گذشته بیش از ۳۰ کیلومتر از راه‌های روستایی بخش شعیبیه آسفالت شده است و ۱۰ کیلومتر دیگر نیز در مرحله اجرایی قرار دارد که نویدبخش تسهیل تردد هموطنان در این منطقه است. 

وی در بخش دیگری از این بازدید، به یکی از پروژه‌های حیاتی شهرستان اشاره کرد و افزود: روکش آسفالت جاده شوشتر به اهواز با اعتباری بالغ بر ۲۱۰ میلیارد تومان هم‌اکنون در حال اجراست و با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی، تلاش می‌کنیم روند اجرای آن با سرعت بیشتری پیگیری شود. 

اولویت‌بندی پروژه‌های عمرانی؛ از جاده‌های روستایی تا محورهای دهستان مدرس 

در ادامه، از جاده روستای خماس بازدید شد که سادات ابراهیمی در همین راستا از پروژه آسفالت جاده روستای خماس و باسطیه به‌عنوان اولویت‌های مهم شهرستان شوشتر نام برد که در دستور کار ویژه اداره کل راهداری قرار گرفته است تا با تخصیص منابع لازم، عملیات آن به سرعت آغاز شود. 

همچنین، آسفالت جاده بهبید در دهستان مدرس نیز به‌طور ویژه مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به اهمیت این محور، مقرر شد این پروژه نیز در فهرست پروژه‌های اولویت‌دار جهت بهسازی و آسفالت قرار گرفته و مراحل اجرایی آن توسط اداره کل راهداری پیگیری شود. 

ساماندهی سه‌راهی شلیلی؛ نیازمند تسریع در اجرا 

از دیگر محورهای مورد تاکید در این بازدید، پروژه «ساماندهی سه‌راهی شلیلی» بود. نماینده مردم شوشتر و گتوند و مدیرکل راهداری استان، با بررسی روند عملیات اجرایی، بر لزوم رعایت استانداردهای ایمنی و تسریع در تکمیل این پروژه به‌عنوان یکی از نقاط پرتردد و حادثه‌خیز شهرستان تأکید کردند. 

تداوم پیگیری‌ها تا تحقق مطالبات مردم 

یزدان خسروی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان نیز در این بازدید میدانی بیان کرد: اولویت ما پاسخگویی به مطالبات به‌حق مردم شوشتر و گتوند در حوزه زیرساخت‌های جاده‌ای است. تلاش خواهیم کرد با همکاری نماینده، پروژه‌های اولویت‌دار از جمله جاده‌های خماس، بهبید، محور شوشتر-اهواز و ساماندهی سه‌راهی شلیلی و شرق شعیبیه را با رعایت کیفیت و سرعت مناسب به سرانجام برسانیم. 

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها