جمعه ۲۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۴:۰۵
منبع: نمایندگی همدان
امام‌جمعه همدان: حفظ وحدت و انسجام ملی روایت پیروزی ایران در جنگ را ماندگار می‌کند

امام‌جمعه همدان: حفظ وحدت و انسجام ملی روایت پیروزی ایران در جنگ را ماندگار می‌کند

همدان (ایسنا) - نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه همدان با بیان اینکه حفظ وحدت و انسجام ملی، روایت پیروزی ایران در جنگ را ماندگار می‌کند، گفت: این وحدت که به شکل‌گیری روایت پیروزی ملت ایران در میدان و افکار عمومی بین‌المللی منجر شد، باید حفظ شود.

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی‌موثقی جمعه ۲۷ شهریور در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر همدان، با بیان اینکه فلسفه نماز جمعه دعوت جامعه و مسئولان به تقواست، اظهار کرد: تقوا اساس حرکت، رشد و تکامل جامعه است و همه مسئولان، صاحبان تریبون و افرادی که سخنانشان در جامعه اثرگذار است، باید در اظهارنظرها، تحلیل‌ها و موضع‌گیری‌های خود تقوای سیاسی و اجتماعی را رعایت کنند.

وی با اشاره به شرایط کشور و جنگ اخیر، افزود: کسانی که در این شرایط تحلیل می‌کنند و اظهار نظرشان در جامعه اثرگذار است، باید مراقبت کنند که سخنانشان بر محور تقوا باشد؛ چراکه امروز بیش از هر زمان دیگری به تحلیل‌های دقیق و مسئولانه نیاز داریم.

شعبانی‌موثقی با اشاره به فضاسازی‌های رسانه‌ای پیش از جنگ، ادامه داد: دشمن پیش از حمله به کشورها تلاش می‌کند افکار عمومی و جامعه بین‌المللی را برای اقدام خود آماده کند. در گذشته نیز پیش از حمله به افغانستان، عراق و لیبی، فضاسازی‌های رسانه‌ای و سیاسی گسترده‌ای برای توجیه اقدامات نظامی انجام شد.

وی بیان کرد: پیش از جنگ اخیر نیز تلاش گسترده‌ای در رسانه‌های غربی برای معرفی ایران به عنوان یک تهدید بین‌المللی صورت گرفت و پس از ناآرامی‌های داخلی، این ادعا مطرح شد که مردم در برابر حاکمیت قرار گرفته‌اند و جمهوری اسلامی را نمی‌خواهند.

امام‌جمعه همدان با اشاره به نظرسنجی منتشرشده در شبکه اجتماعی ایکس درباره نگاه کاربران انگلیسی‌زبان به جنگ، گفت: برخلاف تلاش‌های رسانه‌ای دشمن، بخشی قابل توجه از افکار عمومی بین‌المللی ایران را کشوری قدرتمند، پایدار، مظلوم و غیرمقصر معرفی کردند.

وی اضافه کرد: دشمن تلاش می‌کرد ایران را به‌عنوان یک تهدید بین‌المللی معرفی کند و میان مردم و حاکمیت شکاف ایجاد کند، اما آنچه در میدان و افکار عمومی بین‌المللی شکل گرفت، تصویری متفاوت بود.

شعبانی‌موثقی با بیان اینکه «ملت ایران پیروز این میدان بود»، تصریح کرد: این روایت پیروزی محصول وحدت و انسجام ملی است و باید حفظ شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به حضور ۲۰۰ شب مردم در خیابان‌ها و صحنه‌های مختلف، این حضور را نشانه ایستادگی ملت ایران دانست و گفت: پیام مردم در این ۲۰۰ شب در خیابان ها این بود که سرنوشت این کشور باید به دست ملت ایران اسلامی رقم بخورد، نه اجنبی‌ها.

وی ادامه داد: در این مدت ممکن است در برخی موارد اشتباهاتی رخ داده باشد و بعضی اظهارنظرها یا موضع‌گیری‌ها می‌توانست بهتر انجام شود، اما وقتی مجموعه شرایط را در کنار یکدیگر قرار می‌دهیم، ملت بزرگ ایران پیروز این میدان بوده است.

امام‌جمعه همدان تأکید کرد: مطالبه‌گری و انتقاد از عملکرد برخی مسئولان منافاتی با حفظ وحدت ندارد و ممکن است در مواردی لازم باشد انتقادهای جدی‌تری مطرح شود، اما نباید فراموش کنیم که مردم، دولت، مسئولان و نیروهای نظامی در برابر دشمن در یک جبهه قرار دارند.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد اختلاف داخلی، گفت: دشمن همچنان تلاش می‌کند با ایجاد دوقطبی و برجسته کردن اختلافات، انسجام داخلی را تضعیف کند و در این راستا ترور برخی شخصیت‌های اهل سنت نیز قابل تأمل است.

شعبانی‌موثقی همچنین با اشاره به مشکلات اقتصادی و مطالبات مردم، اظهار کرد: گلایه‌ها و تذکرهای مردم درباره مسائل اقتصادی باید مورد توجه قرار گیرد و دولت باید برای حل مشکلات اقتصادی تلاش کند. در این زمینه نیز دولت و مجلس برنامه‌هایی برای استفاده از کالابرگ‌ها و کاهش مشکلات مردم در نظر گرفته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: برجسته کردن مجدد موضوع هسته‌ای و ایجاد اختلاف داخلی از جمله اقداماتی است که دشمن برای فراهم کردن زمینه ضربه مجدد به کشور دنبال می‌کند.

امام‌جمعه همدان با اشاره به مقاومت مردم یمن نیز گفت: پیروزی‌های مردم یمن صرفاً محصول محاسبات بشری نیست، بلکه نمونه‌ای از عمل به وعده‌های الهی است. ملتی که سال‌ها در محاصره اقتصادی قرار داشته، با ایمان و ایستادگی توانسته است در برابر دشمنان مقاومت کند.

وی در ادامه با اشاره به آغاز سال تحصیلی، تأکید کرد: در شرایط کنونی، اولویت فعالیت‌های فرهنگی باید آموزش و پرورش باشد و همه نهادهای فرهنگی باید برای تقویت این حوزه همکاری و همراهی کنند.

شعبانی‌موثقی همچنین درباره مدیریت مصرف انرژی، گفت: هم دولت باید برای کاهش قطعی برق تلاش کند و هم مردم در مصرف انرژی همراهی داشته باشند.

وی افزود: مدیریت مصرف به معنای استفاده نکردن از انرژی نیست، بلکه باید از انرژی به صورت بهینه استفاده کنیم و در این زمینه همه شهروندان باید همکاری لازم را داشته باشند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها