یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۱۵
منبع: نمایندگی کرمانشاه
اجرای ۱۱۹۴ برنامه در هفته دفاع مقدس/ افتتاح فاز اول مرکز فرهنگی دفاع مقدس کرمانشاه

دبیر ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس کرمانشاه خبر داد

اجرای ۱۱۹۴ برنامه در هفته دفاع مقدس/ افتتاح فاز اول مرکز فرهنگی دفاع مقدس کرمانشاه

کرمانشاه (ایسنا) - دبیر ستاد گرامیداشت چهل‌وششمین سالگرد هفته دفاع مقدس استان کرمانشاه از اجرای ۱۱۹۴ برنامه در هفته دفاع مقدس امسال خبر داد و گفت: فاز نخست مرکز فرهنگی دفاع مقدس و مقاومت استان نیز در این ایام به بهره‌برداری خواهد رسید.

یونس عزیزی، روز یکشنبه ۲۹ شهریور، در نشست خبری تشریح برنامه‌های چهل‌وششمین سالگرد هفته دفاع مقدس، شعار امسال این هفته را «لبیک یا خامنه‌ای» اعلام کرد و گفت: هفته دفاع مقدس در مجموع ۱۱۹۴ برنامه در استان اجرا می‌شود که ۲۷۷ برنامه در حوزه نیروهای مسلح و ۹۱۷ برنامه توسط دستگاه‌های اجرایی برگزار خواهد شد.

وی از اجرای برنامه‌های هفته دفاع مقدس از ۳۱ شهریور تا هفتم مهر خبر داد و گفت: تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس، گرامیداشت یاد شهدا و تکریم خانواده‌ معظم شهدا، نواختن زنگ مقاومت در مدارس، غبارروبی مزار شهدا، فضاسازی فرهنگی در سطح استان و برنامه‌هایی با محوریت نقش خانواده و زنان، نیروهای مسلح و مدافعان امنیت از مهم‌ترین برنامه‌های این هفته است.

وی افزود: برنامه‌های این هفته با محوریت موضوعاتی همچون علم و اقتدار ملی، دفاع همه‌جانبه، پشتیبانی مردمی، ولایت‌مداری، بصیرت و دشمن‌شناسی برگزار می‌شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کرمانشاه همچنین از رونمایی از کتاب «تاریخ توصیفی دفاع مقدس استان کرمانشاه» در این هفته خبر داد.

افتتاح فاز نخست مرکز فرهنگی دفاع مقدس کرمانشاه

عزیزی در ادامه با اشاره به مطالبه چندین‌ساله برای تکمیل مرکز فرهنگی دفاع مقدس و مقاومت استان، گفت: فاز نخست این مرکز هفته دفاع مقدس امسال افتتاح خواهد شد.

وی افزود: در فاز نخست این مرکز، سالن اجتماعات و گالری‌های مرکز آماده بهره‌برداری خواهد شد و امکان حضور و بازدید عموم مردم، دانش‌آموزان و دانشجویان فراهم می‌شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کرمانشاه با بیان اینکه این پروژه یکی از اولویت‌های این اداره‌کل است، گفت: برای ایجاد زیرساخت‌های این مرکز اقدامات خوبی انجام شده و دستگاه‌های مختلف استان در تأمین زیرساخت‌هایی مانند آب، برق، گاز و ارتباطات همکاری کرده‌اند.

وی خواستار حمایت ملی برای تکمیل فازهای بعدی این مرکز شد و افزود: تکمیل این پروژه با اعتبارات استانی امکان‌پذیر نیست و نیازمند اختصاص اعتبارات ملی است.

عزیزی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی نیز خواست برای تأمین اعتبارات ملی این پروژه پیگیری و حمایت لازم را انجام دهند و گفت: کرمانشاه به دلیل نقش مهمی که در دوران دفاع مقدس داشته، نیازمند مرکزی در شأن این تاریخ است تا رشادت‌های مردم و رزمندگان استان، عملیات‌ها و وقایع دفاع مقدس و مقاومت در آن برای نسل‌های آینده روایت و معرفی شود.

اجرای ۱۱۹۴ برنامه در هفته دفاع مقدس/ افتتاح فاز نخست مرکز فرهنگی دفاع مقدس کرمانشاه

آغاز تقویم دفاع‌مقدس کرمانشاه از سال ۱۳۵۸

عزیزی با اشاره به نقش ویژه کرمانشاه در دوران دفاع مقدس گفت: اگرچه ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ به عنوان آغاز رسمی جنگ تحمیلی شناخته می‌شود، اما وقایع دفاعی و مبارزاتی در کرمانشاه از سال ۱۳۵۸ آغاز شده است.

وی افزود: با توجه به حوادثی مانند شکست حصر پاوه و نقش مردم و نیروهای انقلابی استان، مقرر شده تقویم دفاع مقدس کرمانشاه از یکم فروردین ۱۳۵۸ تا امروز تدوین شود و این تقویم تا پایان سال جاری یا ابتدای سال آینده در اختیار مسئولان قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: در این تقویم، رویدادهای مهم دفاعی استان از سال ۱۳۵۸ تا عملیات مرصاد در سال ۱۳۶۷ و همچنین وقایع پس از دفاع مقدس ثبت خواهد شد.

دبیر ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس کرمانشاه در ادامه با اشاره به نقش رسانه‌ها در تبیین واقعیت‌های دفاع مقدس، اظهار کرد: انتظار داریم اصحاب رسانه واقعیت‌های دفاع مقدس، رشادت‌های رزمندگان و نقش مردم در این دوران را برای نسل نوجوان و جوان به‌درستی روایت و منعکس کنند.

وی افزود: فرهنگ دفاع مقدس گنجینه‌ای ارزشمند است و باید با استفاده از شیوه‌های نو و فناوری‌های روز، این فرهنگ و رشادت‌های رزمندگان و مردم به نسل جدید معرفی شود.

عزیزی همچنین با اشاره به وجود هفت یادمان و سه مرکز فرهنگی دفاع مقدس در استان، گفت: افتتاحیه اردوهای راهیان نور در سالروز عملیات بازی‌دراز از برنامه‌های مهم استان است که هر سال بیش از ۵۵ هزار نفر از سراسر کشور در آن حضور پیدا می‌کنند.

اجرای ۱۱۹۴ برنامه در هفته دفاع مقدس/ افتتاح فاز نخست مرکز فرهنگی دفاع مقدس کرمانشاه

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها