یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۴۹
منبع: نمایندگی فارس
هوای فارس تا چند روز آینده پایدار می‌ماند/ دما تغییر قابل ملاحظه‌ای ندارد

هوای فارس تا چند روز آینده پایدار می‌ماند/ دما تغییر قابل ملاحظه‌ای ندارد

فارس (ایسنا) - رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس از تداوم جوی پایدار در استان طی چند روز آینده خبر داد و گفت: آسمان بیشتر مناطق صاف تا کمی ابری خواهد بود و دمای هوا نیز تغییر قابل ملاحظه‌ای نخواهد داشت.

محمد علیزاده، یکشنبه ۲۹ شهریور در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بررسی و تحلیل آخرین خروجی مدل‌های پیش‌بینی وضع هوا اظهار کرد: تا چند روز آینده جو پایدار در استان حاکم خواهد بود و آسمان بیشتر مناطق صاف تا کمی ابری پیش‌بینی می‌شود. در این مدت گاهی وزش باد نیز رخ خواهد داد.

وی افزود: بعدازظهر دوشنبه ۳۰ شهریور در مناطق جنوبی و غربی استان کمی افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود و در برخی نقاط مرکزی و شمالی فارس نیز سرعت وزش باد افزایش خواهد یافت.

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس ادامه داد: دمای هوا در چند روز آینده تغییر قابل ملاحظه‌ای نخواهد داشت و نوسان دمایی محسوسی برای استان پیش‌بینی نمی‌شود.

علیزاده همچنین درباره دمای ثبت‌شده در شبانه‌روز گذشته گفت: کورده خنج با دمای ۴۶ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقطه استان و دشت نمدان اقلید با دمای ۵ درجه سانتی‌گراد سردترین نقطه فارس بوده‌اند.

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس افزود: دمای هوای شیراز نیز در بازه زمانی مذکور در بیشینه ۳۷ درجه و کمینه ۱۷ درجه سانتی‌گراد ثبت شده است.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها