دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۲۷
منبع: نمایندگی فارس
مشارکت ۲۸ هزار فعال صنفی در انتخابات اتحادیه‌های شیراز

مدیرکل صمت فارس خبر داد

مشارکت ۲۸ هزار فعال صنفی در انتخابات اتحادیه‌های شیراز

فارس (ایسنا) - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان فارس از مشارکت حدود ۲۸ هزار نفر از فعالان صنفی در انتخابات اتحادیه‌های صنفی شیراز خبر داد و گفت: از مجموع ۷۷ اتحادیه فعال در این شهر، ۶۷ اتحادیه طی یک سال اخیر انتخابات خود را برگزار کرده‌اند.

کریم مجرب، دوشنبه ۳۰ شهریور در حاشیه انتخابات اتاق اصناف شیراز با اشاره به ساختار صنفی این شهر افزود: در انتخابات هیئت‌رئیسه اتاق اصناف نیز نمایندگان ۷۵ اتحادیه در فرآیند رأی‌گیری حضور پیدا کردند.

وی با اشاره به ساختار هیات‌رئیسه اتاق اصناف اظهار کرد: اعضای هیئت‌رئیسه از میان دو گروه صنوف تولیدی و توزیعی انتخاب می‌شوند؛ به‌گونه‌ای که دو عضو از گروه تولیدی، دو عضو از گروه توزیعی و عضو پنجم نیز بر اساس بالاترین میزان رأی میان این دو گروه انتخاب می‌شود.

اصناف فقط مجموعه‌ای اقتصادی و فروشگاهی نیستند

مدیرکل صمت فارس با تأکید بر اهمیت جایگاه اتاق اصناف گفت: اصناف تنها یک مجموعه اقتصادی و فروشگاهی نیستند، بلکه در بخش‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی شهر نقش‌آفرینی می‌کنند.

مجرب افزود: بخش مهمی از مهارت‌آموزی و آموزش‌های تخصصی از طریق اصناف انجام می‌شود و این مجموعه در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی نیز مشارکت دارد.

وی همچنین نقش اصناف در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی را مورد توجه قرار داد و گفت: فعالان صنفی در زمینه‌هایی مانند فروش اعتباری و اقساطی و ارائه خدمات به مردم، مسئولیت‌هایی را بر عهده می‌گیرند که فراتر از یک فعالیت صرفاً تجاری است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس ادامه داد: اصناف در حوزه‌هایی مانند ذخیره‌سازی کالا، بسته‌بندی، توزیع و اطلاع‌رسانی به مردم نیز نقش مهمی دارند.

انتخابات الکترونیکی در شیراز برگزار شد

مجرب با اشاره به برگزاری الکترونیکی انتخابات اتحادیه‌ها و اتاق اصناف گفت: برگزاری الکترونیکی انتخابات یکی از تفاوت‌های مهم این دوره با دوره‌های گذشته است و این فرآیند از شیراز آغاز شده است.

مدیرکل صت فارس افزود: اکنون برخی استان‌های دیگر نیز از ظرفیت شرکت مستقر در شیراز برای برگزاری انتخابات الکترونیکی استفاده می‌کنند.

مجرب همچنین درباره نحوه رأی‌گیری توضیح داد: رأی‌دهندگان پس از دریافت کارت الکترونیکی، گزینه‌های مورد نظر خود را انتخاب کرده و کارت را در دستگاه مربوطه ثبت می‌کنند. پس از پایان رأی‌گیری نیز سیستم به‌صورت خودکار آرای نامزدها را شمارش و نتایج را اعلام می‌کند.

وی ادامه داد: بر اساس سازوکار انتخابات، دو نفر نخست از گروه تولیدی، دو نفر نخست از گروه توزیعی و فرد دارای بالاترین رأی برای جایگاه پنجم مشخص می‌شوند.

مجرب گفت: علاوه بر ثبت الکترونیکی آرا، نسخه چاپی رأی نیز تهیه و در صندوق نگهداری می‌شود تا در صورت بروز اعتراض، امکان راستی‌آزمایی و بررسی مجدد آرا وجود داشته باشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس، این شیوه را اقدامی برای افزایش شفافیت و کاهش خطای انسانی در فرآیند رأی‌گیری و شمارش آرا دانست.

نقش اصناف در تأمین و توزیع کالا

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور گفت: در شرایطی که کشور با مسائل مختلف اقتصادی مواجه است، نقش اصناف در تأمین، ذخیره‌سازی و توزیع کالا اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

مجرب افزود: فعالان صنفی در مقاطع مختلف در تأمین و توزیع کالاهای اساسی نقش داشته‌اند و ظرفیت اصناف می‌تواند در مدیریت بازار و تأمین نیازهای مردم مورد استفاده قرار گیرد.

وی با تأکید بر ظرفیت‌های صنفی شهر شیراز بیان کرد: اصناف قدرتمندی در این شهر فعالیت می‌کنند و اتاق اصناف می‌تواند با استفاده از این ظرفیت، نقش مؤثرتری در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی ایفا کند.

به گزارش ایسنا، در این انتخابات، حجت جوانمردی، امین رحیمی، پیمان عماد، محمدحسین قنبری و حسین آوند به‌عنوان اعضای اصلی هیات‌رئیسه اتاق اصناف شیراز انتخاب شدند و محمدصادق مروجی و محمدرضا کیانفر نیز به‌عنوان اعضای علی‌البدل انتخاب شدند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها