شنبه ۴ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۰۱
قهرمانی اسکیت‌باز خراسان رضوی در مسابقات نیمه‌ماراتن کشور

قهرمانی اسکیت‌باز خراسان رضوی در مسابقات نیمه‌ماراتن کشور

خراسان رضوی (ایسنا) - رئیس هیأت اسکیت خراسان رضوی از کسب عنوان قهرمانی توسط علی راوری، اسکیت‌باز خراسان رضوی در مسابقات نیمه‌ماراتن کشور خبر داد.

محمد عجم خراسانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سطح نخستین دوره مسابقات نیمه‌ماراتن اسکیت کشور، اظهار کرد: این مسابقات در آذربایجان غربی برگزار شد و نخستین دوره این رقابت‌ها بود که قرار است از سال آینده به صورت تور آذربایجان و در سطح بین‌المللی برگزار شود.

وی با بیان اینکه ۴۷ ورزشکار از ۱۵ استان در این رقابت‌ها حضور داشتند، افزود: تعدادی از بهترین ورزشکاران کشور و اعضای تیم ملی نیز در مسابقات شرکت کرده بودند و به‌ویژه در بخش استقامت، ورزشکاران خوبی حضور داشتند. از خراسان رضوی نیز علی راوری در این رقابت‌ها در بخش استقامت حضور داشت که در ماده ۲۱ کیلومتر موفق شد مقام نخست را به دست آورد.

رئیس هیات اسکیت خراسان رضوی درباره عملکرد علی راوری، تشریح کرد: علی راوری یکی از مربیان و ورزشکاران خوب خراسان رضوی است که در رشته استقامت فعالیت می‌کند و در کنار فعالیت ورزشی خود، شاگردان خوبی را نیز برای حضور در مسابقات کشوری آماده کرده است. طی دو دوره اخیر مسابقات کشوری، دو نفر از شاگردان راوری در رشته سرعت موفق شدند سه مدال برای استان کسب کنند و خود او نیز در رشته‌های استقامتی و ماراتن فعالیت دارد.

عجم‌خراسانی با بیان اینکه راوری با اختلاف قابل توجهی نسبت به سایر رقبا به مقام نخست مسابقات دست یافت، اظهار کرد: امیدواریم با برگزاری این مسابقات در سطح بین‌المللی از سال آینده، ورزشکاران استان بتوانند نتایج خوبی کسب کنند و افتخارات بیشتری برای خراسان رضوی به دست آورند. نفر دوم مسابقات نیز از بازیکنان تیم ملی بود و حضور چنین ورزشکارانی نشان می‌دهد که سطح رقابت‌ها بالا بوده است.

رئیس هیأت اسکیت خراسان رضوی با اشاره به برنامه فدراسیون برای برگزاری بین‌المللی این مسابقات در سال آینده، اظهار کرد: فدراسیون اسکیت نگاه ویژه‌ای به این رقابت‌ها دارد و به دنبال افزایش اعتبار آن است تا مسابقات به‌صورت مستمر برگزار شود. چند سالی بود که مسابقات ماراتن در این سطح برگزار نشده بود و برگزاری این رقابت‌ها می‌تواند زمینه‌ای برای استمرار مسابقات و افزایش سطح آنها در سال‌های آینده باشد.

عجم‌خراسانی با اشاره به کیفیت برگزاری مسابقات گفت: مسابقات در مسیر بسیار خوبی و به صورت جاده‌ای برگزار شد و برگزارکنندگان مسیر مناسبی را برای رقابت‌ها انتخاب کرده بودند. با توجه به اینکه قرار است این مسابقات از سال آینده بین‌المللی شود، تلاش شده بود هم مسیر مناسبی انتخاب شود و هم کیفیت برگزاری در سطح مطلوبی باشد. قرار بود در نخستین دوره، ورزشکارانی از کشورهای همسایه نیز حضور داشته باشند، اما به دلیل شرایط و مسائل جنگی اخیر، امکان حضور آنها فراهم نشد. امیدواریم از سال آینده این مسئله نیز برطرف شود و ورزشکاران کشورهای دیگر بتوانند در مسابقات حضور پیدا کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها