شنبه ۴ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۲۲
منبع: نمایندگی آذربایجان غربی
مدیرکل ارشاد آذربایجان غربی: تاکنون ۴هزار جلد کتاب در نمایشگاه کتاب ارومیه بفروش رسیده است

مدیرکل ارشاد آذربایجان غربی: تاکنون ۴هزار جلد کتاب در نمایشگاه کتاب ارومیه بفروش رسیده است

آذربایجان غربی (ایسنا) - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی گفت: از ابتدای آغاز بکار هجدهمین نمایشگاه کتاب ارومیه تاکنون ۴ هزار جلد کتاب به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به فروش رسیده است.

علیرضا نوروزی شنبه ۴مهر در نشست خبری با خبرنگاران در هجدمین نمایشگاه کتاب ارومیه در تالار وحدت بااشاره به اینکه این میزان فروش چندان رضایت‌بخش نیست و امیدواریم با استقبال بیشتر مردم و مدارس، شاهد افزایش فروش باشیم، تصریح‌کرد: در دوره گذشته نمایشگاه، بر اساس میزان فروش بیشتری که داشتیم، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانه کتاب ایران زمینه برگزاری دوره دوم نمایشگاه را فراهم کرد لذا امیدواریم در این دوره نیز فروش قابل توجهی داشته باشیم تا زمینه برگزاری دوره بعدی نمایشگاه فراهم شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی با اشاره به نامزدی ارومیه در طرح انتخاب شهر دوستدار کتاب یادآورشد: ارومیه یکی از نامزدهای شهر دوستدار کتاب است و امیدواریم امسال با تلاش همه مجموعه‌ها بتوانیم وظیفه خود را به‌درستی انجام دهیم و ارومیه برای نخستین بار به عنوان پایتخت کتاب ایران انتخاب شود.

نوروزی با اشاره به زمان برگزاری نمایشگاه کتاب ارومیه نیز خاطرنشان‌کرد: این نمایشگاه از ۳۰ شهریور آغاز شده بود و با تدابیر انجام‌شده، زمان برگزاری آن تا هفتم مهر تمدید شد.

وی در ادامه با بیان اینکه برای این نمایشگاه سه نوع تخفیف در نظر گرفته شده است، گفت: نخست تخفیف عمومی تا سقف ۳۰ درصد، دوم تخفیف ویژه ادارات و مدارس بدون سقف و سوم تخفیف ویژه نمایشگاه ارومیه برای مدارس مناطق محروم که تا سقف ۸۳ درصد در نظر گرفته شده است.

نوروزی با تاکید بر ضرورت افزایش فرهنگ مطالعه اظهار کرد: رونق کتاب و کتابخوانی موجب توسعه یک جامعه است و کشورهای پیشرفته در این بخش پیشگام هستند. 

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها