یکشنبه ۵ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۰۷
منبع: نمایندگی آذربایجان غربی
رییس دانشگاه ارومیه: دانشگاه به سمت ایجاد رشته‌های جدید متناسب با نیازهای منطقه حرکت کند

رییس دانشگاه ارومیه: دانشگاه به سمت ایجاد رشته‌های جدید متناسب با نیازهای منطقه حرکت کند

آذربایجان غربی (ایسنا) - رئیس دانشگاه ارومیه با تأکید بر ضرورت توسعه رشته‌های جدید و متناسب با شرایط بومی گفت: دانشگاه‌ها باید مسئله‌محور باشند و در جهت حل نیازهای منطقه وارد عمل شوند و هدف صرفاً تولید پایان‌نامه نباشد.

محمود رضازاد یکشنبه در مراسم بازگشایی و آغاز سال تحصیلی دانشگاه ارومیه، از توسعه رشته‌های جدید در دانشگاه ارومیه خبر داد و گفت: امسال در رشته‌های شیمی معدنی، روان‌شناسی تربیتی و تاریخ ایران بعد از اسلام در مقطع دکترا دانشجو پذیرفته‌ایم.

رئیس دانشگاه ارومیه ادامه داد: در مقطع کارشناسی ارشد نیز در رشته‌های میکروبیولوژی محیطی، مهندسی کامپیوتر با گرایش هوش مصنوعی، آب‌وهواشناسی و اقلیم و مهندسی برق ـ سیستم‌های الکترونیکی دیجیتال پذیرش دانشجو انجام شده است که این رشته‌ها از رشته‌های ارزشمند و مورد نیاز هستند.

وی با تأکید براینکه باید به سمت توسعه رشته‌های جدید و متناسب با شرایط بومی حرکت کنیم،گفت: دانشگاه‌ها باید مسئله‌محور باشند و در جهت حل نیازهای منطقه وارد عمل شوند و هدف صرفاً تولید پایان‌نامه نباشد. 

رضازاد بااشاره به فعالیت ۱۱ دانشکده و ۶۸ گروه آموزشی، اظهار کرد: حدود ۱۲ هزار دانشجو در دانشگاه ارومیه مشغول به تحصیل هستند و یک‌هزار و ۳۰۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه حضور دارند که در رشته‌های مختلف در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل می‌کنند.

وی افزود: در صورت فراهم شدن شرایط، بیش از ۲۳۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه ارومیه پذیرش خواهند شد که اغلب آنها از کشور عراق هستند، البته از کشورهای دیگری همچون سوریه، ترکیه و برخی کشورهای آفریقایی نیز دانشجوی خارجی داریم.

رئیس دانشگاه ارومیه همچنین از برنامه‌ریزی برای توسعه همکاری علمی با دانشگاه‌های عراق خبر داد و گفت: در حال فراهم کردن مقدمات همکاری مشترک میان استادان دانشگاه ارومیه و دانشگاه‌های عراق هستیم که پس از شناسایی استادان، زمینه تعریف پایان‌نامه‌های مشترک میان ایران و عراق فراهم خواهد شد تا یک استاد راهنما از دانشگاه ارومیه و یک استاد از دانشگاه عراق در این طرح‌های پژوهشی مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها