به گزارش ایسنا، فتحالله توسلی در تشریح جلسه کمیسیون اقتصادی گفت: قرار است فردا (سهشنبه ۷ مهر) گزارش اقدامات دولت در خصوص سیاستهای حمایتی از مناطق آسیبدیده از جنگ، تسهیلات پرداختشده و اقداماتی که باید انجام شود، توسط کمیسیونهای مربوطه از جمله کمیسیون اقتصادی در صحن علنی مجلس قرائت شود.
وی ادامه داد: بر همین اساس کمیسیون اقتصادی جلسهای برای بررسی اقدامات دولت در خصوص ارائه تسهیلات به واحدهای آسیب دیده از جنگ و مناطق جنگی با حضور مسئولان سازمان برنامه و بودجه، معاون وزیر اقتصاد، مدیرعامل بانک ملی ایران، نمایندگانی از دیوان محاسبات، وزارت صنعت، معدن و تجارت و مرکز پژوهشهای مجلس برگزار کرد.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی توضیح داد: در این جلسه گزارشهایی توسط نمایندگان دولت ارائه شد منتها اعضای کمیسیون از گزارشهای ارائهشده رضایت نداشند چون اختلافات آماری بسیار زیاد بوده و بسیاری از تصمیمات در دولت اجرایی نشده است. حتی آخرین ابلاغیه سران قوا مربوط به همین ماه هم اجرا نشده است.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر، بسیاری از دستگاههای مختلف از جمله وزارت کار گزارش جامعی ارائه نکردند و تنها وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارشی در خصوص حسابها، آسیبها و خسارات واردشده ارائه داد.
انتهای پیام
