دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | ۱۸:۰۰
منبع: نمایندگی گیلان
اطفای حریق در پایگاه امداد و نجات سیاهکل

اطفای حریق در پایگاه امداد و نجات سیاهکل

گیلان (ایسنا) - پایگاه امداد و نجات جاده ای شهرستان سیاهکل دچار حریق شد و سه نفر دچار حادثه شدند.

پایگاه امداد و نجات جاده ای شهرستان سیاهکل، ساعت ۱۳:۳۰ دوشنبه ششم مهر از محل آشپزخانه دچار حریق شد که با حضور به موقع و تلاش نیروهای امدادی مستقر در پایگاه، آتش مهار و از گسترش خسارات جلوگیری به عمل آمد.

در این حادثه، یک نجاتگر دچار سوختگی شد و دو نفر دیگر نیز دچار مشکلات تنفسی شدند که همگی هم اکنون در بیمارستان سوانح سوختگی ولایت شهرستان رشت تحت مداوا قرار دارند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان گیلان، میثم افشار، دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور، در گفت وگوی تلفنی با هادی سلیمی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان، ضمن دلجویی از آسیب دیدگان و گفت وگو با آنان، دستور پیگیری و نظارت مستمر بر روند درمان مصدومان را صادر کرد.

وی در این تماس، بر رسیدگی سریع و کامل به وضعیت مصدومان و حمایت همه جانبه از نیروهای امدادی تأکید کرد.

روند درمان مصدومان با پیگیری مسئولان ذیربط در حال انجام است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها