این رقابتها به مناسبت گرامیداشت شهدای میناب و با هدف توسعه جوجیتسو در استان برگزار شد و ورزشکاران در فضایی رقابتی و در سطح فنی قابل توجه به مصاف یکدیگر رفتند.
در پایان این مسابقات، نفرات برتر هر وزن معرفی شدند.
در وزن ۵۶- کیلوگرم امین رُجعی اول، علیرضا شعرانی دوم و آریا امیدپناه سوم شد. در وزن ۶۲- کیلوگرم نورالله تاجیک اول، محمدطاها ترابی دوم و امیرعلی رزمی سوم شد. در وزن ۶۹- کیلوگرم حسن غیاثوند اول، محمدحسن حسینزاده دوم و میلاد سلطانیان سوم شد. در وزن ۷۷- کیلوگرم بسمالله سعیدی اول، پوریا کیامرثی دوم و امیررضا عرب شیبانی سوم شد. در وزن ۸۵- کیلوگرم محمد اصغری اول، آریا شیخی دوم و صابری کرمی سوم شد. در وزن ۹۴- کیلوگرم فرید قهرمانی اول، حسین مشکلگشا دوم و محمدحسین دوستدار سوم شد. در وزن ۹۴+ کیلوگرم احمدرضا برهانی اول و محمدرضا دهقان دوم شدند. همچنین علیرضا درویشپور به عنوان ورزشکار نمونه اخلاق معرفی و تجلیل شد.
در مراسم اختتامیه، علاوه بر اهدای مدال و احکام قهرمانی، جوایز نقدی نیز به سه نفر برتر هر وزن تعلق گرفت. به نفرات اول ۵۰میلیون ریال، نفرات دوم ۳۰میلیون ریال و نفرات سوم ۲۰میلیون ریال اهدا شد. این جوایز با حمایت حسین کدخدایی، مدیرعامل گروه انبوهسازی هزار دستان افق صدرا، و حمایت مالی آرش ارشدی از بازرگانی ارشدی تأمین شد.
در بخش دیگری از این مراسم، با اهدای نشانهای افتخار از چهرههای تأثیرگذار و پیشکسوتان جوجیتسو استان فارس تقدیر شد. علیرضا هوشمند به عنوان داور برتر و آرش ارشدی به عنوان مربی برتر انتخاب شدند. همچنین محمدحسین شاطرپوری عنوان افتخاری «پدر جوجیتسو فارس» را دریافت کرد و از مجید حصاری تقدیر شد. از مهران ستار، سرمربی تیم ملی ایران، به دلیل همراهی با تیم ملی در بازیهای آسیایی ناگویا و عدم حضور در این رویداد، قدردانی شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان فارس در روز سهشنبه هفتم مهر، برگزاری این دوره از مسابقات، علاوه بر ایجاد فرصتی برای رقابت ورزشکاران و شناسایی استعدادهای برتر، زمینهای برای تجلیل از پیشکسوتان، مربیان، داوران و فعالان این رشته فراهم کرد.
کمیته جوجیتسو استان فارس با برگزاری این رویداد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای میناب، بر تداوم فعالیتهای ورزشی، ارتقای سطح فنی ورزشکاران و تقویت جایگاه جوجیتسو در سطح استان تأکید کرد.
انتهای پیام
