یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ | ۱۳:۱۹
منبع: نمایندگی سمنان
اتصال ۲۳۰ مدرسه استان سمنان به مساجد منتخب در قالب طرح «محراب»

رئیس اداره قرآن و عترت آموزش و پرورش استان سمنان خبر داد

اتصال ۲۳۰ مدرسه استان سمنان به مساجد منتخب در قالب طرح «محراب»

سمنان (ایسنا) - رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان سمنان از اتصال ۲۳۰ مدرسه به مساجد منتخب در قالب طرح «محراب» خبر داد و گفت: اشتراک ظرفیت‌های مساجد و مدارس می‌تواند به تعمیق ارتباط دانش‌آموزان با مسجد و ارتقای کیفیت برنامه‌های تربیتی و پرورشی کمک کند.

محمدرضا عرب‌پور با اشاره به اجرای طرح «محراب» در مدارس استان اظهار کرد: ایجاد ارتباط بیشتر میان دانش‌آموزان و مساجد، زمینه بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک این دو نهاد را فراهم می‌کند و می‌تواند نقش مؤثری در غنای برنامه‌های تربیتی و پرورشی داشته باشد.

وی افزود: در قالب طرح «محراب»، زمینه استفاده حداکثری از ظرفیت مساجد برای دانش‌آموزان فراهم شده است. این طرح در سال تحصیلی گذشته در بخشی از مدارس استان اجرا شد و در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ نیز مدارس بیشتری به آن خواهند پیوست که تاکنون ۲۳۰ مدرسه به مساجد منتخب متصل شده‌اند.

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه حضور دانش‌آموزان در مسجد صرفاً به اقامه نماز محدود نمی‌شود، تصریح کرد: برگزاری کلاس‌ها و برنامه‌های تربیتی و پرورشی در مساجد همجوار مدارس نیز می‌تواند با برنامه‌ریزی مدیران مدارس و معلمان در دستور کار قرار گیرد و هدف اصلی، اشتراک ظرفیت‌های مسجد و مدرسه برای ارتقای کیفی فعالیت‌های تربیتی است.

عرب‌پور با اشاره به تجربه اجرای این طرح در جریان جنگ تحمیلی اخیر گفت: در آن ایام، مدارس و دانش‌آموزان علاقه‌مند در کنار فعالان مساجد برای ارائه خدمات به مردم و رفع بخشی از نیازهای محله مشارکت کردند که اسکان آسیب‌دیدگان، کمک به تأمین آب و برق اضطراری، خدمت‌رسانی به اقشار نیازمند، برپایی موکب‌ها و اجرای برنامه‌های فرهنگی از جمله این اقدامات بود.

وی پیوند میان مدارس و مساجد همجوار را زمینه‌ساز انس بیشتر دانش‌آموزان با مسجد دانست و خاطرنشان کرد: مسجد به‌عنوان یکی از کانون‌های مهم حیات اجتماعی و معنوی جامعه اسلامی، ظرفیت ارزشمندی برای فعالیت‌های تربیتی دارد و تقویت این ارتباط می‌تواند به شکل‌گیری ارتباط عمیق‌تر نسل نوجوان با فضای مسجد کمک کند.

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان سمنان همچنین از اجرای برنامه‌های توانمندسازی برای ارکان مختلف مدرسه خبر داد و گفت: در این راستا برنامه‌های آموزشی برای معلمان، مربیان، مدیران مدارس، دانش‌آموزان و اولیا برگزار شده است تا زمینه برای اجرای مؤثرتر برنامه‌های تربیتی و تقویت فرهنگ نماز در مدارس فراهم شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان در روز یکشنبه ۱۲ مهر، عرب‌پور افزود: در حوزه نماز نیز کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی در شهرستان‌های گرمسار، سمنان، دامغان و شاهرود برگزار شده و در حوزه فعالیت‌های قرآنی نیز مقدمات اجرای ویژه‌برنامه‌هایی در زمینه حفظ، روخوانی و سایر فعالیت‌های قرآنی در مدارس استان فراهم شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها