یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ | ۲۱:۲۳
منبع: نمایندگی فارس
«مولدسازی» برای تأمین اعتبار پروژه‌های نیمه‌تمام کتابخانه‌ای فارس

معاون استاندار خبر داد

«مولدسازی» برای تأمین اعتبار پروژه‌های نیمه‌تمام کتابخانه‌ای فارس

فارس (ایسنا) - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس از استفاده از ظرفیت قانون مولدسازی برای تأمین منابع مالی مورد نیاز تکمیل، نوسازی و تجهیز پروژه‌های نیمه‌تمام کتابخانه‌های عمومی استان خبر داد و گفت: با شناسایی املاک و دارایی‌های مازاد می‌توان منابع مالی پایدار برای شتاب‌بخشی به اجرای طرح‌های فرهنگی و کتابخانه‌ای فراهم کرد.

محمود رضایی کوچی امروز یکشنبه ۱۲ مهر در جلسه بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی در دست احداث اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی فارس، با تأکید بر ضرورت توسعه متوازن زیرساخت‌های فرهنگی در شهرستان‌های استان اظهار کرد: گسترش فضاهای کتابخانه‌ای و ارتقای سرانه مطالعه از مؤلفه‌های مهم توسعه فرهنگی و اجتماعی محسوب می‌شود و به همین دلیل، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام این حوزه باید در اولویت برنامه‌های عمرانی استان قرار گیرد.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از شیوه‌های جدید برای تأمین اعتبار پروژه‌های فرهنگی افزود: یکی از ظرفیت‌های مؤثر برای سرعت بخشیدن به طرح‌های راکد و نیمه‌تمام، استفاده از ظرفیت مولدسازی دارایی‌های راکد و مازاد است.

رضایی کوچی ادامه داد: با شناسایی دقیق املاک و دارایی‌های مازاد، تغییر کاربری یا تبدیل به احسن کردن این دارایی‌ها می‌توان منابع مالی مطمئن و پایداری ایجاد کرد تا روند تکمیل کتابخانه‌های عمومی و طرح‌های شاخص فرهنگی با سرعت بیشتری دنبال شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس با اشاره به بررسی وضعیت پروژه‌های کتابخانه‌ای استان گفت: در این نشست، وضعیت تک‌تک پروژه‌هایی که از پیشرفت فیزیکی بالایی برخوردارند، در شهرستان‌های مختلف استان و به‌ویژه شیراز بررسی شد و موانع حقوقی، فنی و اعتباری آنها مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی افزود: برای تسریع در روند اجرای این پروژه‌ها مقرر شد اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی فارس با همکاری دفتر فنی استانداری و اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی استان، بسته پیشنهادی مربوط به املاک مشمول مولدسازی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن نهایی کند.

رضایی کوچی همچنین بر ضرورت توجه به نیازهای جدید در طراحی و بهره‌برداری از فضاهای کتابخانه‌ای تأکید کرد و گفت: هدف مدیریت ارشد استان این است که کتابخانه‌ها تنها به محل نگهداری و عرضه کتاب محدود نشوند و به مراکز چندمنظوره فرهنگی و آموزشی تبدیل شوند.

وی ادامه داد: تجهیز کتابخانه‌ها به زیرساخت‌های هوشمند و دیجیتال و فراهم کردن فضاهای متناسب با نیاز نسل جوان، از جمله رویکردهایی است که باید در اجرای پروژه‌های جدید و تکمیل طرح‌های موجود مورد توجه قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس در بخش دیگری از سخنان خود به نقش شهرداری‌ها در تأمین منابع مالی کتابخانه‌های عمومی اشاره کرد و گفت: تعامل دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها در پرداخت سهم قانونی نیم درصد و همچنین تمرکز بر اجرای مصوبات مولدسازی، می‌تواند روند تکمیل پروژه‌های کتابخانه‌ای استان را شتاب دهد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با پیگیری مصوبات و استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود، زمینه تسریع در افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های کتابخانه‌ای فارس فراهم شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها