سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ | ۱۱:۵۱
آیت‌الله رحمانی: اصناف و بازاریان در پشتیبانی از جبهه‌ها همواره پای کار بوده‌اند

آیت‌الله رحمانی: اصناف و بازاریان در پشتیبانی از جبهه‌ها همواره پای کار بوده‌اند

مشاور عالی رهبری در امور جذب و کمک‌های مردمی به جبهه‌ها با اشاره به نقش اصناف و بازاریان در پشتیبانی از جبهه‌ها در دوران دفاع مقدس و جنگ‌های اخیر، گفت: مردم و بازاریان علاوه بر تأمین اقلام مصرفی، کمک‌های اجتماعی و غیر اقتصادی نیز ارائه کردند و این حمایت‌ها به جبهه‌ها منتقل شد.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله محمدعلی رحمانی در نشست مشترک با بیش از ۲۰ انجمن و اتحادیه صنفی بازار کشور، گفت: امام راحل و آیت‌الله خامنه‌ای در دوران جنگ هشت ساله و دو جنگ اخیر عنایت ویژه‌ای به جبهه‌ها و کمک‌های مردمی داشتند. از این رو، بنده چه در زمان جنگ هشت‌ساله و چه در دو جنگ اخیر، مأمور جمع‌آوری حمایت‌های اصناف و بازاریان شدم.

وی افزود: مردم و بازاریان علاوه بر تأمین اقلام مصرفی، کمک‌های اجتماعی و غیر اقتصادی نیز داشتند که ما آنها را دریافت و به جبهه‌ها منتقل کردیم.

پیشنهاد بخشش بخشی از مالیات اصناف در قبال کمک به جبهه‌ها

آیت‌الله رحمانی ادامه داد: یک‌بار خدمت امام رفتم و به ایشان گفتم برای پشتیبانی از اصنافی که به جبهه‌ها کمک می‌کنند، با ارائه فیش واریز کمک به حساب ستاد جذب و کمک‌های مردمی به شماره حساب ۹۵۹۵، بخشی از مالیات آنان بخشیده شود و این مسئله توسط دولت اعلام شود.

وی گفت: با موافقت امام، در مقطعی دیدیم کمک‌های مالی بسیار زیادی به ستاد شد و نمایندگان ما در سراسر کشور اقلام مهمی تهیه کردند علاوه بر آن، آقای محسن رفیق‌دوست در سفر به ژاپن، هرچه لازم داشتیم را به صورت انبوه خریداری کرد.

تأکید بر ادامه فعالیت ستاد پس از رحلت امام

آیت‌الله رحمانی با اشاره به فعالیت‌های خود پس از رحلت امام خمینی(ره)، اظهار کرد: بعد از رحلت امام امت، بنده تصمیم به کناره‌گیری از ستاد گرفتم، اما رهبر شهید فرمودند کسانی که در جبهه و جنگ بودند و کمک و پشتیبانی می‌کردند، نباید کنار بروند و باید ادامه بدهند از این رو، بنده بار دیگر ستاد جذب را، به‌خصوص از جنگ ۱۲ روزه به این سو، فعال کردم و توانستیم همت‌های بلند و کمک‌های مالی زیادی را جمع‌آوری کنیم.

اصناف و مردم در جنگ ۱۲ روزه نیز در صحنه بودند

مشاور عالی رهبری و امور جذب و کمک‌های مردمی به جبهه‌ها با تأکید بر همراهی مردم و اصناف در حمایت از جبهه‌ها گفت: مردم و اصناف نیز در کنار ما بودند و پا به کار بودند و همیشه در صحنه حضور داشتند.

آیت‌الله رحمانی خاطرنشان کرد: من وظیفه داشتم به عنوان سرباز کوچک انقلاب و به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب، در جمع شما رؤسای انجمن‌ها و اتحادیه‌های کشور حضور پیدا کنم و دست یاری به سمت شما دراز کنم.

ادامه دارد...

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی