سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ | ۱۳:۰۹
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی: جشن عاطفه‌ها نباید به یک روز محدود شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی: جشن عاطفه‌ها نباید به یک روز محدود شود

مرکزی (ایسنا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با تأکید بر ضرورت حمایت از دانش‌آموزان نیازمند گفت: جشن عاطفه‌ها نباید به یک روز محدود شود، بلکه باید در سراسر سال تحصیلی ادامه داشته باشد تا هیچ دانش‌آموزی به دلیل فقر و کمبود مالی از تحصیل بازنماند.

عبدالرضا پیرحسینلو، سه‌شنبه ۱۴ مهرماه در مراسم جشن عاطفه‌ها، با قدردانی از کمیته امداد امام خمینی(ره) و خیرین استان مرکزی، اظهار کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) در بیش از ۲۰۰ شبی که مردم در میدان حاضر بودند، در کنار مردم ایستاد و اقدامات بزرگی را برای حمایت از نیازمندان انجام داد.

وی با اشاره به آغاز سال تحصیلی و نیاز برخی خانواده‌ها به تأمین ملزومات آموزشی فرزندانشان افزود: برخی دانش‌آموزان در ابتدای سال تحصیلی با کمبود لباس، کیف، کتاب، دفتر و لوازم‌التحریر مواجه هستند و لازم است مردم و خیرین همچنان در کنار این خانواده‌ها باشند.

پیرحسینلو با بیان اینکه جشن عاطفه‌ها تنها به یک روز اختصاص ندارد، گفت: از مردم استان مرکزی درخواست می‌کنم جشن عاطفه‌ها را در سراسر سال تحصیلی زنده نگه دارند و همه روزها را به روز حمایت از دانش‌آموزان نیازمند تبدیل کنند. ممکن است امروز خانواده‌هایی باشند که حتی برای تهیه صبحانه فرزندان دانش‌آموز خود با مشکل مواجه باشند و خانواده‌هایی نیز امکان خرید لوازم‌التحریر یا لباس برای فرزندانشان را نداشته باشند؛ ما مسلمان و شیعه حضرت علی(ع) هستیم و وظیفه داریم نسبت به وضعیت دیگران بی‌تفاوت نباشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در ادامه با اشاره به شهدای مدرسه «شجره طیبه» میناب و روایت پدر شهید پارسا مختاری از نخستین روز جنگ رمضان، اظهار کرد: شنیدن روایت خانواده‌های شهدای دانش‌آموز بسیار سنگین و تأثیرگذار است و باید یاد و خاطره این شهدا را زنده نگه داریم.

پیرحسینلو تصریح کرد: این مدرسه به نمادی از مظلومیت دانش‌آموزان و فرهنگیان تبدیل شد و ما تا زمانی که جان در بدن داریم، باید یاد و خاطره این شهدای عزیز را زنده نگه داریم.

وی با اشاره به مسئولیت اجتماعی مردم، معلمان، اولیا و خیرین در قبال دانش‌آموزان نیازمند گفت: از همه مردم استان مرکزی، معلمان و اولیای دانش‌آموزان درخواست می‌کنم به احترام شهدای دانش‌آموز، امسال یک اقدام جدی و انقلابی انجام دهیم و اجازه ندهیم هیچ دانش‌آموزی در اقصی نقاط استان به دلیل فقر مالی از تحصیل بازبماند.

نیاز دانش‌آموزان تنها به لوازم‌التحریر محدود نمی‌شود

 مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی نیز با بیان اینکه وضعیت دانش‌آموزان تحت حمایت از نظر لوازم تحصیلی در شرایط مناسبی قرار دارد گفت: نیاز دانش‌آموزان تنها به لوازم‌التحریر محدود نمی‌شود و امیدواریم با مشارکت مردم و خیرین، سایر نیازهای دانش‌آموزان تحت حمایت نیز تأمین شود.

سیدمهدی عبادی افزود: در یکی از اقدامات خیرخواهانه مردم استان، لوازم تحصیلی مورد نیاز حدود ۲۵۰۰ دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد تأمین و در قالب یک مانور میان دانش‌آموزان شهرستان‌های مختلف استان توزیع شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها