چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵ | ۲۰:۴۱
منبع: نمایندگی همدان
۵ هکتار از اراضی ملایر زیر پوشش طرح کاشت یک میلیارد درخت رفت

۵ هکتار از اراضی ملایر زیر پوشش طرح کاشت یک میلیارد درخت رفت

همدان (ایسنا) - رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر از اختصاص پنج هکتار از اراضی محدوده روستاهای منگاوی و قدیمی این شهرستان برای اجرای عملیات نهال‌کاری در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت خبر داد و گفت: توسعه پوشش گیاهی، احیای عرصه‌های طبیعی و مقابله با فرسایش خاک از اهداف اجرای این طرح است.

جواد زنگنه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در ادامه اقدامات اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر برای توسعه فضای سبز و تقویت پوشش گیاهی شهرستان، عرصه‌ای به مساحت پنج هکتار در محدوده روستاهای منگاوی و قدیمی پس از بازدید و بررسی‌های کارشناسی برای اجرای عملیات نهال‌کاری اختصاص یافت.

وی افزود: این طرح با هدف افزایش پوشش گیاهی، حفاظت و احیای منابع طبیعی، کاهش فرسایش خاک و بهبود شرایط زیست‌محیطی منطقه اجرا می‌شود و تلاش خواهد شد عملیات نهال‌کاری با استفاده از گونه‌های متناسب با شرایط اقلیمی و محیطی منطقه انجام شود.

زنگنه با اشاره به اهمیت اجرای طرح‌های مقابله با بیابان‌زایی در شهرستان ملایر، تصریح کرد: توسعه پوشش گیاهی در عرصه‌های طبیعی می‌تواند نقش مؤثری در کاهش آثار فرسایش خاک، حفظ منابع آب و خاک و جلوگیری از گسترش پدیده بیابان‌زایی داشته باشد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر همچنین از اجرای عملیات کاشت نهال آتریپلکس در محوطه تپه تاریخی نوشیجان خبر داد و گفت: این اقدام نیز با هدف مقابله با بیابان‌زایی، تقویت پوشش گیاهی و کمک به تثبیت خاک در این محدوده انجام شده است.

وی همچنین با تأکید بر اینکه حفاظت از منابع طبیعی نیازمند همراهی و مشارکت عمومی است، خاطرنشان کرد: طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت زمانی می‌تواند به اهداف خود دست پیدا کند که مردم، جوامع محلی و دستگاه‌های اجرایی در کنار یکدیگر برای توسعه و صیانت از عرصه‌های طبیعی مشارکت داشته باشند.

زنگنه ادامه داد: مشارکت جوامع محلی در اجرای طرح‌های منابع طبیعی، علاوه بر کمک به افزایش سطح پوشش گیاهی، موجب تقویت فرهنگ حفاظت از محیط زیست و افزایش احساس مسئولیت اجتماعی نسبت به منابع طبیعی خواهد شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان ملایر در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست، بر تداوم اجرای طرح‌های نهال‌کاری، توسعه فضای سبز و اقدامات پیشگیرانه در زمینه بیابان‌زایی تأکید کرد و گفت: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر اجرای برنامه‌های مرتبط با احیای عرصه‌های طبیعی را با همکاری مردم و دستگاه‌های اجرایی دنبال خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، اجرای عملیات نهال‌کاری در اراضی روستاهای منگاوی و قدیمی ملایر، در کنار کاشت نهال آتریپلکس در محوطه تپه تاریخی نوشیجان، بخشی از اقدامات منابع طبیعی این شهرستان برای توسعه پوشش گیاهی، مقابله با فرسایش خاک و حفاظت از عرصه‌های طبیعی است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها