پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵ | ۱۶:۵۶
فرهنگ حفاظت از محیط زیست در جامعه با آموزش در مدارس نهادینه می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم:

فرهنگ حفاظت از محیط زیست در جامعه با آموزش در مدارس نهادینه می‌شود

قم (ایسنا) - مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان قم گفت: فرهنگ حفاظت از محیط زیست زمانی می‌تواند در جامعه نهادینه شود که آموزش آن از سال‌های نخست زندگی و از مدرسه آغاز شود. 

سیده مریم محمدی در آیین اختتامیه نخستین مسابقه داستان‌نویسی محیط‌زیستی «مأموریت ماکان» با گرامیداشت یاد و خاطره دانش‌آموزان شهید میناب، اظهار کرد: جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی بار دیگر چهره واقعی دشمنان ملت ایران را آشکار کرد و شهادت کودکان و مردم بی‌دفاع، سندی روشن از بی‌توجهی آنان به ابتدایی‌ترین اصول انسانی و حقوق بشر است.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان قم در ادامه با بیان اینکه امروز دفاع از سرزمین تنها در میدان‌های نظامی معنا ندارد، بلکه حفاظت از آب، خاک، هوا و زیست‌بوم کشورمان نیز بخشی از مسئولیت ما در دفاع از کشورمان است، تصریح کرد: فرهنگ حفاظت از محیط زیست زمانی می‌تواند در جامعه نهادینه شود که آموزش آن از سال‌های نخست زندگی و از مدرسه آغاز شود. 

وی همچنین با اشاره به استقبال دانش‌آموزان از مسابقه «مأموریت ماکان» اضافه کرد: در مجموع ۱۰۱۰ اثر از سوی دانش‌آموزان پایه‌های اول تا ششم ابتدایی استان قم به دبیرخانه مسابقه ارسال شد که در دو مرحله داوری، ۳۰ اثر برتر انتخاب شدند. 

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی محیط زیست استان قم در روز پنجشنبه ١۶ مهر، در ادامه این مراسم، علی یزدی معاون تربیت بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان قم نیز با قدردانی از اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان قم برای برگزاری مسابقه «مأموریت ماکان»، بر اهمیت تداوم برنامه‌های مشترک آموزشی و فرهنگی در حوزه محیط زیست تأکید کرد و گفت: استفاده از ظرفیت دانش‌آموزان و مدارس برای ارتقای فرهنگ حفاظت از محیط زیست، اقدامی مؤثر در تربیت نسلی مسئولیت‌پذیر و آگاه نسبت به محیط پیرامون است.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها