ورزشگاه شهید نصیری یزد عصر جمعه، ۱۷ مهر شاهد یکی از دیدارهای پرحادثه هفته هشتم لیگ برتر فوتبال ایران بود؛ جایی که چادرملو اردکان و خیبر خرمآباد پس از ۹۰ دقیقه رقابت و دقایقی پرتنش در وقتهای تلفشده، در نهایت به تساوی ۲ بر ۲ رضایت دادند؛ مسابقهای که در آن هم VAR نقش تعیینکننده داشت و هم دیهگو تورس با دو گل، ناجی تیم میزبان شد.
چادرملو که در خانه به دنبال کسب سه امتیاز بود، مسابقه را با انگیزه هجومی آغاز کرد و در همان دقایق ابتدایی به گل رسید، اما بازبینی صحنه توسط کمکداور ویدیویی، شادی زودهنگام اردکانیها را نیمهتمام گذاشت.
در دقیقه هفتم، رنی بوبوی دروازه خیبر را باز کرد، اما داور پس از بازبینی صحنه و تشخیص خطا در جریان شکلگیری گل، این گل را مردود اعلام کرد تا نخستین اتفاق بحثبرانگیز مسابقه رقم بخورد.
پس از این صحنه، دو تیم تلاش کردند جریان بازی را به سود خود تغییر دهند، اما این خیبر بود که در دقیقه ۳۵ به گل رسید. امیرحسین فارسی با استفاده از اشتباه خط دفاعی چادرملو، با ضربه سر توپ را از بالای ادسون ماردن عبور داد تا تیم میهمان با برتری یک بر صفر به رختکن برود.
بازگشت چادرملو با هنرنمایی تورس
چادرملو در نیمه دوم برای جبران نتیجه، فشار بیشتری روی دروازه خیبر وارد کرد و سرانجام در دقیقه ۷۱ به خواسته خود رسید. عقیل عنافچه با حرکتی انفرادی و تماشایی، خط دفاعی خیبر را تحت فشار گذاشت و با پاس رو به عقب، دیهگو تورس را در موقعیت گلزنی قرار داد تا این بازیکن با ضربهای دقیق، بازی را به تساوی بکشاند.
با این حال، شادی میزبان چندان دوام نداشت و خیبر بار دیگر از اشتباه خط دفاعی و دروازهبان چادرملو بهره برد. در دقیقه ۷۷، امیررضا تیموری با شوتی از پشت محوطه جریمه، دروازه میزبان را باز کرد تا خیبر برای دومین بار در این مسابقه پیش بیفتد.
پس از گل دوم خیبر، چادرملو برای فرار از شکست خانگی حملات خود را افزایش داد. میزبان در ادامه فرصتهایی برای گلزنی داشت؛ از جمله ضربه سیروس صادقیان که به تیرک دروازه برخورد کرد و موقعیت رنی بوبوی که به گل تبدیل نشد.
VAR در نقش ناجی؛ پنالتی سرنوشتساز تورس
در شرایطی که زمان مسابقه رو به پایان بود و خیبر خود را به کسب سه امتیاز نزدیک میدید، اتفاق سرنوشتساز بازی در وقتهای تلفشده رقم خورد.
در دقیقه ۹۰+۵، برخورد روی محمدطاها طباطبایی با بازبینی صحنه توسط VAR همراه شد و در نهایت داور به سود چادرملو اعلام پنالتی کرد؛ تصمیمی که فرصت بازگشت را بار دیگر در اختیار شاگردان سعید اخباری قرار داد.
دیهگو تورس پشت توپ ایستاد و با تبدیل پنالتی به گل، دومین گل خود و تیمش را به ثمر رساند تا چادرملو از شکست خانگی فرار کند و ورزشگاه شهید نصیری شاهد پایانی نفسگیر برای این دیدار باشد.
در نهایت، چادرملو اردکان و خیبر خرمآباد در مسابقهای که با دو گل مردود و پذیرفتهشده در جریان بازی، دو بار پیش افتادن خیبر و بازگشت دقیقه پایانی میزبان همراه بود، به تساوی ۲ بر ۲ رسیدند.
با این نتیجه، چادرملو اردکان ۹ امتیازی شد و خیبر خرمآباد نیز با کسب یک امتیاز از سفر به یزد، مجموع امتیازات خود را به هفت رساند.
گلها: امیرحسین فارسی (دقیقه ۳۵) و امیررضا تیموری (دقیقه ۷۷) برای خیبر خرمآباد؛ دیهگو تورس (دقایق ۷۱ و ۹۰+۵، پنالتی) برای چادرملو اردکان.
ترکیب چادرملو اردکان: ادسون ماردن، سعید محمدیفرد، سیروس صادقیان، عارف غلامی، رضا میرزایی، رضا دهقان، محمدحسین خسروی، دیهگو تورس، پوریا بالیلاشک، رضا محمودآبادی و رنی بوبوی.
ترکیب خیبر خرمآباد: محمدرضا دیناروند، عرفان قهرمانی، مسعود محبی، فرشاد محمدیمهر، ابوذر صفرزاده، فردین یوسفی، اسماعیل بابایی، حمید حاجیآقایی، علی مصطفی خانزادی، امیرحسین فارسی و عیسی مرادی.
انتهای پیام
