صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، ضمن تاکید بر حفظ و حراست از اراضی زراعی و باغی استان گیلان به عنوان سرمایه های ملی، اظهار کرد: اراضی کشاورزی بستر امنیت غذایی استان و کشور هستند.
وی با بیان اینکه در نیمه نخست سال جاری، چهار جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها در مدیریت امور اراضی استان گیلان برگزار شد، افزود: در این جلسات، پرونده های متعددی در راستای صیانت از اراضی کشاورزی و بررسی درخواست های متقاضیان، تعیین تکلیف شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تعیین تکلیف ۴۹ فقره پرونده تغییر کاربری در کمیسیون تبصره یک ماده خبر داد و تصریح کرد: در مجموع مساحتی بالغ بر ۲۵ هکتار از اراضی استان طی سال جاری تعیین تکلیف شده اند.
محمدی از رد ۲۷ پرونده به مساحت تقریبی ۱۵.۲ هکتار به دلیل مغایرت با ضوابط قانونی و ضرورت صیانت از بستر تولید کشاورزی خبر داد و متذکر شد: پس از بحث و تبادل نظر کارشناسی درباره پرونده های مذکور، با ۲۲ پرونده به مساحت ۱۰ هکتار موافقت شد.
به گفته وی، این ۱۰ هکتار در راستای ایجاد زیرساخت های بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با زنجیره های ارزش بوده که منجر به پایداری تولید و تقویت بخش کشاورزی و افزایش بهره وری می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اضافه کرد: مدیریت امور اراضی استان تلاش می کند فرآیند رسیدگی به پرونده ها با رعایت کامل ضوابط قانونی، دقت کارشناسی و حفظ حقوق عمومی انجام شود تا ضمن جلوگیری از تغییر کاربری های غیرمجاز، درخواست های قانونی نیز در چارچوب مقررات تعیین تکلیف شوند.
انتهای پیام
