شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | ۱۱:۵۸
منبع: نمایندگی زنجان
تأمین آب شرب، آسفالت و گازرسانی از جمله مطالبات روستاییان طارم

تأمین آب شرب، آسفالت و گازرسانی از جمله مطالبات روستاییان طارم

زنجان (ایسنا) - فرماندار طارم در نشست با اهالی و دهیاران روستاهای ته‌دره، سیاهورود، نوکیان، پاورود، درام و جزلاندشت، مسائلی مانند تأمین آب شرب، آسفالت، احداث دیوار حائل، مدرسه ابتدایی ته‌دره، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، گازرسانی و احداث امکانات ورزشی را از جمله مطالبات مطرح‌شده دانست.

محمود عباسی امروز (شنبه، ۲۵ مهر) در بازدید میدانی و نشست‌ با اهالی و دهیاران روستاهای جزلا و منطقه درام، بر ضرورت بررسی مطالبات مردم و پیگیری جدی مسائل عمرانی، زیرساختی و خدماتی مناطق روستایی تأکید کرد.

وی با تأکید بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، ادامه داد: رسیدگی به مسائل روستاییان نیازمند همکاری منسجم اداره‌ها و پیگیری مسئولانه مطالبات است و انتظار می‌رود موضوعات مطرح‌شده در این بازدیدها، با تعیین وظایف دستگاه‌های مربوط و پیگیری مستمر تا حصول نتیجه دنبال شود.

او همچنین در جریان بازدید از روستای جزلا و روستاهای همجوار، بر ضرورت توجه به نیازهای عمرانی و خدماتی، مسائل مرتبط با آب کشاورزی، اجرای طرح‌های هادی و توسعه زیرساخت‌های رفاهی تأکید کرد و خواستار پیگیری موضوعات مطرح‌شده از سوی دستگاه‌های مسئول شد.

فرماندار طارم با اشاره به اهمیت مناطق روستایی در برنامه‌های توسعه‌ای شهرستان، خدمت‌رسانی به مردم را مسئولیتی مستمر دانست و بر لزوم پرهیز از اقدامات مقطعی و توجه به نتایج عملی تصمیم‌ها تأکید کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها