محمدعلی شاهحسینی در نشست هماهنگی و برنامهریزی برگزاری جشنواره شهید رجایی در استان با تاکید بر جایگاه ویژه این جشنواره، عنوان کرد: این رویداد مهم، فرصت مغتنمی برای بررسی دستاوردها، شناسایی نقاط قوت و ضعف سازمانها و همچنین تجلیل از مدیران و کارمندان پرتلاشی است که در مسیر توسعه استان گام برمیدارند.
وی با اشاره به لزوم تعامل و هماهنگی دقیق میان استانداری و سازمان مدیریت و برنامهریزی، افزود: شاخصهای ارزیابی دستگاهها باید مبتنی بر معیارهایی چون میزان رضایتمندی مراجعان، توسعه دولت الکترونیک، شفافیت مالی و ارتقای بهرهوری سنجیده شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد در روز دوشنبه ۲۷ مهر، شاهحسینی در بخش دیگری از سخنان خود، تکریم اربابرجوع را خط قرمز مدیریت استان دانست و تصریح کرد: خروجی جشنواره شهید رجایی باید به گونهای باشد که مردم اثرات مثبت آن را لمس کنند.
انتهای پیام