چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ | ۱۴:۲۲
آیزنکوت: نتانیاهو دروغ می‌گوید/ هیچ تهدید فوری از سوی ایران وجود ندارد

آیزنکوت: نتانیاهو دروغ می‌گوید/ هیچ تهدید فوری از سوی ایران وجود ندارد

گادی آیزنکوت، نتانیاهو را دروغگو دانست و در اظهاراتی گفت هیچ تهدید فوری از سوی ایران، جنگ را توجیه نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، گادی آیزنکوت، رهبر حزب مخالف یشار در اراضی اشغالی، روز چهارشنبه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم را به دروغگویی درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران متهم کرد و اظهارات او را منعکس‌کننده‌ «فاصله گرفتن از واقعیت و وحشت» دانست.

به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، آیزنکوت تأکید کرد که هیچ تهدید فوری از سوی ایران نمی‌بیند که توجیه‌کننده‌ حمله‌ نظامی قبل از انتخابات باشد.

آیزنکوت، رئیس سابق ستاد ارتش اشغالگر ۶ روز قبل از انتخابات، در مصاحبه‌ای با رسانه‌های عبری گفت: «ایران هرگز بمب هسته‌ای نداشته است.»

رئیس حزب یشار اتهامات نتانیاهو مبنی بر اینکه او موضعی اتخاذ می‌کند که به تهران اجازه می‌دهد به سلاح هسته‌ای دست یابد را رد کرد.

درباره احتمال حمله نظامی علیه ایران قبل از انتخابات، آیزنکوت بر لزوم حفظ سطح بالای آمادگی امنیتی تأکید کرد، اما در عین حال گفت که «هیچ تهدید مستقیم و فوری که مستلزم اقدام باشد را نمی‌بیند».

وی نتانیاهو را «فاقد صلاحیت» توصیف کرد.

رهبر حزب یِشار همچنین گفت: من در دولتی به ریاست نتانیاهو، حتی در یک توافق چرخشی، نخواهم نشست. اگر این کار را بکنم، این بیانیه را ثبت کنید و ظرف یک ساعت استعفا خواهم داد.

این در حالی است که گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برخلاف ارزیابی‌ها و گمانه‌زنی‌های رایج، وجود هرگونه تصمیم یا برنامه‌ای برای انجام حمله به ایران را تکذیب کرد.

ساعر درباره انتخابات اظهار داشت که مبارزات انتخاباتی فعلی حول این می‌چرخد که کدام حزب، رأی عمومی را برای ادامه مقابله با ایران به دست خواهد آورد.

او با اذعان به انجام حملاتی علیه ایران اما تأکید کرد که تهدید ایران هنوز پایان نیافته است.

ساعر در خصوص جبهه داخلی، نسبت به از دست دادن آرای جناح راست به دلیل ادامه مشارکت احزاب کوچک‌تر در انتخابات، علیرغم عدم عبور از حد نصاب انتخاباتی، طبق نظرسنجی‌ها، هشدار داد.

او استدلال کرد که این پراکندگی آرا می‌تواند بر توانایی جناح راست برای تشکیل دولت بعدی تأثیر بگذارد.

ساعر همچنین نتایج انتخابات را به آینده فشارهای بین‌المللی در مورد تأسیس کشور فلسطین مرتبط دانست و هشدار داد که تعدادی از کشورهای اروپایی به اعمال فشار بر اسرائیل در این مسیر ادامه خواهند داد.

او تأکید کرد که هویت دولت بعدی نحوه برخورد با این فشار را تعیین خواهد کرد.

در جبهه اروپایی، ساعر گفت که اسرائیل از طریق تلاش‌های دیپلماتیک و هماهنگی با کشورهای متحد در اتحادیه اروپا موفق به جلوگیری از اعمال تحریم‌های اروپایی شده است و این تلاش‌ها با توجه به فشار سیاسی مداوم اروپا ادامه دارد.

وزیر خارجه رژیم اشغالگر از احزاب و دولت‌های اروپایی که او آنها را تندروتر نسبت به اسرائیل توصیف کرد، انتقاد و استدلال کرد که مواضع آنها تحت تأثیر عوامل سیاسی داخلی و روندهای افکار عمومی دلسوز فلسطینیان است، در حالی که بر اهمیت حفظ روابط با اروپا به عنوان بزرگترین شریک تجاری اسرائیل تأکید کرد.

او همچنین از تصمیم قبلی خود برای پیوستن به دولت نتانیاهو در طول جنگ دفاع و استدلال کرد که این گام به حفظ ثبات دولت و جلوگیری از فروپاشی آن در یک مقطع حساس کمک کرده است.

او تأکید کرد که حمله ۷ اکتبر ۲۰۱۳ مستلزم اتحاد صفوف در اردوگاه صهیونیستی و اولویت دادن به ثبات بر اختلافات حزبی بود.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان