چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ | ۲۳:۰۴
منبع: نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد
اهدای ۱۱۰ سری جهیزیه به نو عروسان کهگیلویه و بویراحمدی

اهدای ۱۱۰ سری جهیزیه به نو عروسان کهگیلویه و بویراحمدی

کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - ۱۱۰ سری جهیزیه توسط خیریه ملی باران مهر علوی به نوع عروسان کهگیلویه و بویراحمدی اهدا شد.

شهره شیرانی، مدیرعامل خیریه ملی باران مهر علوی چهارشنبه ۲۹ مهر در مراسم اهدای این جهیزیه‌ها گفت: تنها چند ماه از تاسیس دفتر این خیریه در استان کهگیلویه و بویراحمد می‌گذرد که به این مناسبت، این تعداد جهیزیه به نوعروسان استان اهدا می‌شود.

وی ادامه داد: علاوه بر آماده‌سازی جهیزیه برای نوعروسان، کارهای دیگری هم همچون تهیه کمک‌های معیشتی برای زنان سرپرست خانوار و اهدای بسته‌های تحصیلی برای دانش آموزان نخبه بازمانده از تحصیل نیز بین اقدامات این بنیاد قرار می‌گیرد.

اهدای ۱۱۰ سری جهیزیه به نو عروسان کهگیلویه و بویراحمدی

مدیرعامل خیریه ملی باران مهر علوی تصریح کرد: در شهریور ماه امسال توسط این خیریه برای ۳۰۰۰ دانش آموز نخبه کشور بسته‌های تحصیلی آماده شد و همینطور بیش از ۱۲۰ هزار بسته معیشتی بین خانوارهایی که در آنها زنان سرپرست هستند توزیع شد.

شیرانی با اشاره به ایجاد کارگاه‌های اشتغال زایی در سطح کشور ادامه داد: برنامه‌ریزی‌های لازم انجام گرفته است تا یک مجموعه کارآفرینی برای اشتغال‌زایی زنان در استان کهگیلویه و بویراحمد به بهره‌برداری برسد.

فتاح محمدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم در مورد اهمیت و ضرورت فلسفه ازدواج گفت: این امر در مرتبه اول تکلیفی الهی و در مرتبه دوم نیز نیاز فطری و غریزی و در نهایت یک تکلیف اجتماعی است.

اهدای ۱۱۰ سری جهیزیه به نو عروسان کهگیلویه و بویراحمدی

وی ادامه داد: از ابتدای تاریخ، جمعیت عامل قدرت هر جامعه‌ای بوده و امروز نباید اجازه دهیم کم شدن جمعیت کشور خللی در امور میهن‌مان ایجاد کند. اکنون باید جوانان را به ازدواج و زوج‌های جدید را به فرزندآوری ترغیب کنیم.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: ما می‌بینیم که خانواده‌های پرجمعیت، فرزندان موفقی دارند که همه آنها به تعالی رسیده‌اند. پس نباید این گمان را برد که تعداد فرزند بیشتر همراه با تنگنای اقتصادی بیشتر است.

ستار هدایت خواه، فعال فرهنگی و اجتماعی نیز در این مراسم عنوان کرد: اگر کسی به دلیل نداری و وضعیت اقتصادی ازدواج نکند نسبت به خداوند سوءظن دارد.

اهدای ۱۱۰ سری جهیزیه به نو عروسان کهگیلویه و بویراحمدی

وی ادامه داد: در سال گذشته به کمک خیرین در استان ۱۰۰ بسته جهیزیه به نو عروسان نیازمند اهدا شد که ارزش آنها حدود ۸ میلیارد تومان بود که ۵۰ درصد آن را آستان قدس رضوی و ۵۰ درصد دیگر را خیرین استان آماده کردند. در این زمینه آماده همکاری با خیریه باران مهر علوی هم هستیم.

هدایت‌خواه با تاکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی و آموزش جوانان در زمینه ازدواج، گفت: ما برای جوانانی که به آنها کمک مالی می‌کنیم پیوست فرهنگی نیز ایجاد کرده‌ایم که در آن تمام زوج‌ها باید قبل، حین و بعد از ازدواج در کارگاه‌های آموزش حضور داشته باشند و تا ۵ سال و تا مرحله فرزندآوری در باشگاه این موسسه آموزش ببینند.

این فعال فرهنگی و اجتماعی تصریح کرد: نتیجه این آموزش‌ها هم این است که از بین ۲۰۰۰ زوج آموزش دیده، کمتر از ۲۰ مورد آنها به طلاق انجامیده و این آمار بسیار خوبی است.

به گزارش ایسنا وی بیان کرد: زندگی خانوادگی مقدس است و برای حفظ آن باید هر کاری کنیم، چرا که دستاورد شوم فرهنگ غربی تقدس زدایی از این موضوع است.

اهدای ۱۱۰ سری جهیزیه به نو عروسان کهگیلویه و بویراحمدی

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها